Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Buldu’nun Güldür Güldür Show’dan ayrılık kararı, en çok dizi hayranlarını sevindirdi!

Onur Buldu’nun Güldür Güldür Show’dan ayrılık kararı, en çok dizi hayranlarını sevindirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Onur Buldu, 9 sezon boyunca kadrosunda yer aldığı Güldür Güldür Show ekibinden geçtiğimiz aylarda ayrıldı. Ünlü oyuncu, Bilal karakteri ile hem sahneye çıkıyor hem de televizyon ekranında yayınlanan program ile birbirinden farklı skeçlerde başarıyla rol alıyordu.

İzleyicilerin de Güldür Güldür Show’da büyük sevgisini kazanan, artık Show TV ekranında izlemeye alıştığımız birisi haline gelen Onur Buldu, ekipten ayrılık kararı ile birçok hayranını üzdü. Ancak oyuncunun üst üste yeni dizi projeleri ile gündeme gelmesinden memnun olanlar da var.

Kariyerinde yeni bir açılım yapmak ve daha farklı projelerle ilerlemek için Güldür Güldür Show’dan ayrılan Onur Buldu, ilk olarak reklam filmleriyle çok dikkat çekti. Ardından da Sizi Dinliyorum isimli Exxen’de yayınlanan dizide kılıktan kılığa giren oyuncu, bir kez daha hayranlarını şaşırtmayı başardı.

Onur Buldu'nun Güldür Güldür Show'dan ayrılık kararı, en çok dizi hayranlarını sevindirdi! 8

Oyuncuya bu süreçte birçok proje teklifi yapıldığı da ortaya çıktı. Onur Buldu ise dijital dizilerde yer alarak zamanını daha efektif kullanmayı düşünüyor. Oyuncu, Sizi Dinliyorum isimli dizi projesi yayınlanmaya devam ederken, bu sefer de Selçuk Aydemir’in yeni hikayesinin bir parçası oldu.

Organizasyon Bizim İşimiz isimli yeni komedi dizisi için önümüzdeki ay sete çıkmaya hazırlanan Onur Buldu, yine bir komedi projesinde yer alacak. Oyuncunun komedi dışında rollerde de oynamasını bekleyen hayranları da var ve Onur Buldu böyle bir kararı ne zaman alacak bilinmiyor.

Onur Buldu'nun Güldür Güldür Show'dan ayrılık kararı, en çok dizi hayranlarını sevindirdi! 9

Ünlü isimlerle birlikte yeni dizisine hazırlanmaya başlayan Onur Buldu, 10 bölümlük bu projede yine hayranlarını şaşırtacak bir rolde yer alacak gibi gözüküyor.

Onur Buldu’nun televizyon programları açılımının ardından, dijital dizilerle yeni adımlar atması son dönemde kariyerini farklı projelerle de sürdürme isteğinin bir sonucu oldu.