Ana sayfa Güncel Haberler Onur Tuna, yeni sürprizi ile hayranlarını mest etti!

Onur Tuna, yeni sürprizi ile hayranlarını mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Onur Tuna instagram hesabından yeni şarkısının sözlerini paylaştı. Oyuncu, karantina günlerinde müzik faaliyetlerine öncelik verdi.

Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterini canlandıran Onur Tuna, dizideki performansı ile büyük beğeni topladı. Oyuncu, 2019-2020 sezonunda toplam 28 bölüm yayınlanan dizisiyle birlikte önceki rollerini de unutturdu. Mucize Doktor, izleyicilerin içine işleyen, duygularını yükselten bir proje oldu. Koronavirüs salgını nedeniyle dizinin yeni bölümleri ne zaman çekilecek bilinmiyor. Onur Tuna, karantina sürecinde ise fazla zaman ayıramadığı müzik kariyerine odaklandı.

Ünlü oyuncu, instagram hesabından piyano eşliğinde yeni şarkısının videosunu yayınladı. Takipçilerinin sözlerini bir hayli beğendiği şarkı ile ilgili çok olumlu yorumlar yapıldı.

Onur Tuna, “Böyle uyandık bu sabah. Barış Aytaç çekmiş. ‘Ben beğendim paylaşabilirsin dedi’. Umarım beğenirsiniz.. Merak edenler olursa, yeni yazıp bestelediğim dilime oturtmaya çalıştığım bi şarkı kendisi”notu ile aşağıdaki videoyu yayınladı.