Ana sayfa Sinema Öteki Taraf filmiyle gündemde olan Özcan Deniz, ayrıca babalık heyecanı yaşıyor

Öteki Taraf filmiyle gündemde olan Özcan Deniz, ayrıca babalık heyecanı yaşıyor

tarafından ker_def

Feyza Aktan’la gözlerden uzak bir beraberlik yaşayan ve baba olmaya hazırlanan Özcan Deniz, “Bekarlıktan ‘Öteki Taraf’a geçtik. Çok heyecanlıyım” dedi

Mlliyet gazetesinin haberine göre Özcan Deniz, Aslı Enver ve Meryem Uzerli’nin başrolünü oynadıkları ‘Öteki Taraf’ın galası Vadistanbul’da yapıldı. Deniz, senaryosunu yazıp yönetmenliğini de üstlendiği filmle, gerilim-dram türünde Türkiye’de bir ilke imza attığını söyledi. Çok yoğun duyguların yaşandığı bir iş yaptıklarını belirten oyuncu, film gösterimi sırasında babası Sadık Deniz’in hastaneye kaldırıldığı haberini alınca geceden ayrıldı. Baba Deniz’in idrar yollarındaki enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

1.5 yıldır birlikte olduğu ve dört aylık hamile sevgilisi Feyza Aktan’la gözlerden uzak bir ilişki yaşayan Deniz, şimdiden babalık heyecanı yaşadığını belirtti. Oyuncu, “Biz de bekarlıktan ‘Öteki Taraf’a geçtik” dedi. Filmde bol bol aksiyon sahnesinde oynayan Uzerli ise, “Çekimlerde zorlandınız mı?” sorusuna, “O sahneler tabii ki büyük bir meydan okuma. O yüzden kolay diye bir şey yok. Ama çok da abartılacak bir zorlama olmadı” şeklinde konuştu.