Ana sayfa Güncel Haberler Öyle bir klip ki; Bergüzar Korel’in yorumu güzel, Halit Ergenç ayrı bir efsane!

Öyle bir klip ki; Bergüzar Korel’in yorumu güzel, Halit Ergenç ayrı bir efsane!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bergüzar Korel’in Son Mektup şarkısı ile yaptığı büyük sürpriz! Koronaviürs salgını öncesinde çekimleri yapılan Son Mektup klip çalışmasında birçok ünlü isim bulunuyor. Bergüzar Korel’in seslendirdiği şarkıda klipte yer alan isimler arasında eşi Halit Ergenç ve birçok arkadaşı bulunuyor.

Bergüzar Korel’in eski yılların özlemiyle dolu olan klibini yayınlandı. Büyük bir ilgi gören klipte yer alan diğer isimler şöyle: Engin Hepileri, Onur Büyüktopçu, Beyza Şekerci,Ayhan Koçak, Necati Kutlu, Gizem Kızıl, Merve Dizdar, İrem Kahyaoğlu,Esra Roşan, Burcu Kuş, Boran Kuzum, Miray Daner, Aliberk Reşitoğlu, Pınar Akın…

Halit Ergenç’in klipteki halleri birçok kişiyi yine kendisine hayran bıraktı. Bergüzar Korel’in sesi ve yorumu beğeni topladı. Birçok ünlü isimin bir araya geldiği klip, efsaneler arasına girmeyi şimdiden hak etti. Bu kadar farklı ve kendi kalitelerini ispat etmiş ünlü isimlerin sergilediği oyunculuk beğeni topladı.

İzleyiciler de klipten ve şarkıdan çok memnun kaldı. Samimiyetin her sahnesinde kendisini hissettirdi klibin koronavirüs salgını öncesinde çekildiğini hemen hatırlatalım.

Miray Daner ve Boran Kuzum’un dans etmelerini hayranları çok beğendi. Birçok kişi duygulandı ve eski güzel günleri anımsadı. İşte o klip: