Ana sayfa Dizi Haberleri Öyle biri geliyor ki her şeyi değiştirecek! Bir Zamanlar Çukurova dizisine yeni bir karakter geliyor

Öyle biri geliyor ki her şeyi değiştirecek! Bir Zamanlar Çukurova dizisine yeni bir karakter geliyor

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’de dün akşam 13. bölümü yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisine katılacak yeni karakter, dengeleri tamamen değiştirecek.

Diziye yeni katılacak karakter Ala isimli bir çocuk doktoru olacak. Ala’yı oynayacak isim ise ekranların sevilen isimlerinden birisi.

Daha önce Muhteşem Yüzyıl ve Kara Dayı gibi önemli projelerde yer alan Melike İpek Yalova, diziye doktor olarak geliyor.

Bir Zamanlar Çukurova’nın son bölümüne Yılmaz ile Züleyha’nın buluşması damgasını vurdu. Demir’in bebeğiyle tehdit ettiği Züleyha, Yılmaz ile buluşmasında gerçekleri söyleyemedi.

 

Durum böyle olunca da Yılmaz, onun isteğiyle evlendiğini inandı ve  “Şu andan itibaren hayatından çıktım”  diyerek ondan vazgeçtiğini söyledi.

Yaşanan bu gelişmelerden sonra yeni bölümde Yılmaz’ın hayatına girecek bir kadının olayın dengelerini tamamen değiştireceği anlaşılıyor. Yeni bölümlerde hikayeye dahil olacak olan Melike İpek Yalova’nın Bir Zamanlar Çukurova’da Ala Hekimoğlu adlı bir çocuk doktoruna hayat vereceği öğrenildi. Âlâ’nın, Yılmaz’a (Uğur Güneş) aşık olması dizideki bütün dengeleri değiştireceğe benziyor.

Öyle biri geliyor ki her şeyi değiştirecek! Bir Zamanlar Çukurova dizisine yeni bir karakter geliyor 7

Melike İpek Yalova Kimdir?

Melike İpek Yalova, 29 Mayıs 1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 57’nci hükumet dönemi eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova’nın kızıdır. Üniversite eğitimini Bilkent Üniversitesi Ulusalararası İlişkiler Bölümü’nü okuyarak tamamlamış ve buradan mezun olmuştur. Eğitim hayatına 1303 yılında, çok köklü bir tarihe sahip olan Roma La Sapienza Üniversitesi’nde devam etmiştir.

Yaova’nın oyunculuk hayatı, çok yakın bir arkadaşıyla birlikte gittiği balıkçıda rahmetli Meral Okay ile tanışmasıyla başlamıştır. Meral Oktay, Melek Yalova’nın yanına gelerek ne iş yaptığını bilmediğini fakat onu dizi için gözüne kestirdiğini söylemiş ve kartını bırakmıştır.

İşte bu tesadüf onu ilk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde ”Kastilya Prensesi Isabella” karakteriyle ekranlarda seyircilerle buluşturmuştur. Güzelliğiyle Türkan Şoray’a benzetilmektedir. 1.56 boyunda ki güzel oyuncu, sonraki projesinde ekranların en çok izlenenlerinden ”Kara Dayı” adlı dizide ”Ayten” karakterini canlandırmıştır.