Ana sayfa Dizi Haberleri Oynadığı diziden parasını alamayan Sedef Avcı da o şirkete dava açtı!

Oynadığı diziden parasını alamayan Sedef Avcı da o şirkete dava açtı!

tarafından zk zk

Bir süre önce Paramparça, Dayan Yüreğim gibi dizilerde rol alan pek çok oyuncu ve çalışanın protesto ettiği, davalar açtığı Endemol şirketine, oyuncu Sedef Avcı da dava açtı. Avcı’nın şirketten 162 bin TL alacağı olduğu öğrenildi.

Oyuncu Sedef Avcı, Hollandalı yapım şirketi Endemol’dan olan alacağını tahsil edemediği gerekçesi ile mahkemeye başvurdu. Dava dilekçesinde yapımcı şirketin batık durumda olduğuna işaret edilerek, Avcı’nın oynadığı dizi nedeni ile hak ettiği ücretini alamadığı savunuldu

Geçen aylarda, haklarını alamayan oyuncuların eylemleri ve icra takipleri ile gündeme gelen Endemol (Endemol Medya Prodüksiyon Tic. Limited şirketi) en son ‘iflas’ davası ile gündeme gelmişti.

Şirket avukatları, mahkemeye yaptıkları başvuruda Endemol için ‘iflas’ kararı verilmesini talep etmişti.

DÜN BAŞVURU YAPTI

İstanbul 13. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde görülen davaya dün müdahillik talebinde bulunan isimler arasında oyuncu Sedef Avcı’nın da yer aldığı öğrenildi. Avcı, avukatı aracılığı ile mahkemeye sunduğu müdahillik dilekçesinde, oynadığı dizi nedeni ile alması gereken ücretin bir bölümünü alamadığını bildirdi. (Posta)