Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oyuncu Hazar Ergüçlü yönetmen sevgilisi Onur Ünlü’nün yeni filminde başrolde!..

Oyuncu Hazar Ergüçlü yönetmen sevgilisi Onur Ünlü’nün yeni filminde başrolde!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü yönermen Onur Ünlü, uzun süredir aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Hazar Ergüçlü ile birlikte yeni bir proje için kolları sıvadı.

Onur Ünlü’ nün yeni filmi Bomboş sete çıktı. Filmin oyuncu kadrosunda şimdilik Hazar Ergüçlü, Serkan Keskin ve Settar Tanrıöğen’in olduğu biliniyor.

Hazar Ergüçlü heyecanını instagram hesabından yaptığı  paylaşımla hayranlarına da duyurdu. Oyuncu paylaşımına, ‘Yolumuz açık olsun. Çok heyecan’ notunu düştü.

Oyuncu Hazar Ergüçlü yönetmen sevgilisi Onur Ünlü'nün yeni filminde başrolde!.. 10

Depo Film’in yapımcılığında çekilen Bomboş filmi ile ilgili detaylı bilgi henüz yok ancak ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü’nün rol aldığı her yapım çok izleniyor ve ses getiriyor.

En son Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisinde  canlandırdığı ‘Çiçek’ karakteriyle ekranlara gelen Hazar Ergüçlü hemen akabinde Blu TV için  Saklı adlı diziyi çekti.

Oyuncu Hazar Ergüçlü yönetmen sevgilisi Onur Ünlü'nün yeni filminde başrolde!.. 11

Her yapımda sergilediği performansla izleyiciyi kendisine hayran bırakan oyuncu, ünlü yönetmen Onur Ünlü ile 4 yıldır devam eden birlikteliğiyle de sık sık magazin basınında gündem oluyor.

Hazar Ergüçlü geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunmuş, anne olmayı çok istediğini söyleyerek, “Evlilik fikri uzak veya yakın diyemem. Zaman zaman bunu Onur’la konuşuyoruz. Anne olmayı ve çocuk sahibi olmayı çok istiyorum!” açıklamasını yapmıştı.

Oyuncu aynı zamanda, Funda Eryiğit ve Kubilay Tunçer ile birlikte rol aldığı Timsah Ateşi adlı oyunla da tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşuyor