Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oyunculuk yapıyor olmazdım! Nur Fettahoğlu’nun içinde yaşanan fırtına!

Oyunculuk yapıyor olmazdım! Nur Fettahoğlu’nun içinde yaşanan fırtına!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeş Çocukları dizisinin ardından Babil ile ekranda izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Nur Fettahoğlu, son dönemde hayranlarını katlayarak artıran, her projesiyle adından başarıyla söz ettiren bir isim.

Ünlü oyuncu, yeni projesinde de çocuğu için her şeyi yapabilecek bir anne olarak ekranda yer alacak. Eda karakterinin entrikacı ve tehlikeli bir düşman olma yönleri Kardeş Çocukları’ndaki Umay Karay’ı da hatırlatabilir.

Posta gazetesine konuşan Nur Fettahoğlu, Aşk-ı Memnu dizisindeki Peyker olarak hafızalara kazınmıştı. Oyuncu, o günleden bu günlere kariyer yolculuğunda yaşadığı sorunlar da olduğunu ve kendini kapattığı için de oyunculuğu sürdürebildiğini ifade etti.

İşte ünlü oyuncunun iç dünyasında yaşananlar ve dikkat çeken mesajları:

“Her yolculuğun kendi içinde zorlukları var. İnanmakta zorlandığım kadar güzel anlar da üzüldüğüm, yıprandığım anlar da oldu. Belki bu anlarda kendimi kapatsaydım, şu an hâlâ oyunculuk yapıyor olmazdım. Ama içime döndüm, neden bu şekilde bana yansıdığını düşünüp oradan yola devam ettim. Bir çeşit içsel yolculuk… İnsanları algılama, kendini anlama ve yaşadığın tüm kırgınlıkları, mutlulukları, çelişkileri başka bedenler olarak geri döndürmek gibi düşünün.”

Kadere inanan birisi olan Fettahoğlu, deneyimlerin önemine işaret ediyor ve bunların insanı nasıl olgunlaştırdığına dair şu sözlerle dikkat çekiyor:

“Hayatın bazen siz ne kadar inat etseniz de diretseniz de size özel planları olduğuna inanıyorum. Küçük ya da büyük… Diretip de bir türlü olmadığı için dertlendiğiniz ama sonra olmamasının daha iyi olduğunu fark ettiğiniz olayları düşünün mesela. Belki klişe olacak ama bence en önemlisi deneyimlerimizden ne öğrendiğimiz, nasıl davrandığımız ve bu olayların bizi nasıl olgunlaştırdığı.”