Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Akbaba’yı artık Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da farklı bir gözle izleyeceksiniz!

Ozan Akbaba’yı artık Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da farklı bir gözle izleyeceksiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, 5 sezondur yayınlanıyor. 165. bölümüyle sezon finali yapan dizi, büyük başarılar kazandı. Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Burak Sergen, Sanem Çelik gibi isimler dizinin kadrosunda yer alıyor.

İlyas Çakırbeyli’yi canlandıran Ozan Akbaba, youtube’da katıldığı sohbet programında öyle bir söz söyledi ki, artık dizinin hayranları İlyas’ı izlerken o detayları yakalamaya çalışacak. Dostlarına hep kendisini tekrar etmekten korktuğunu söyleyen Ozan Akbaba, rolleri için tekrara düşmekten çok çekiniyor.

“Ben eşime, dostuma hep aynı şeyi söyledim. Tekrara düşmekten çok korkuyorum” diye konuşan oyuncu, bu nedenle de sürekli yeni karakterler bulmaya çaba harcadığını söyledi.

Canlandırdığı her karakterin belirli başlı karakteristik özellikleri olduğunun altını çizen oyuncu, kendisinin farklı bir yöntem uyguladığını şu sözlerle anlattı:

“Hep yeni şeyler bulmam lazım. Karakterin belli başlı karakteristik özellikleri vardır. Tiki vardır. Ben bunları çoğalttım… Seyirci bunu çok fazla görmüyor. Ben yapımcıma, senaristime ve yönetmenime çok fazla pas atıyorum. Bende bu var, bu var. Kurguda yönetmen ve yapımcı tarafına ‘hangisini seviyorsanız onu bırakın’ diyorum. Senaristlerimiz o pası aldılar ise bir sonraki bölüm, benim bir önceki bölümde yaptığım şeyin aynısını yazıyorlar. Diyorum ki, başarılı olmuşum.”

Ozan Akbaba, dizinin her bölümünde İlyas Çakırbeyli karakterinin özelliklerine bir yenisini ekliyor. Belki bir tik, belki bir hareket belki bir dokunuş… İşte bu detaylar da karakterin senaryoda değişime uğrayarak ilerlemesini sağlıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları bundan sonra İlyas Çakırbeyli’yi izlerken bu detaylara dikkat etsin, Ozan Akbaba, her yeni bölümde karaktere yeni bir özellik katacak.