Ana sayfa Sosyal Medya Ozan Dolunay’ın en sevmediği özellikleri ve ayaklarındaki gizli yetenek!

Ozan Dolunay’ın en sevmediği özellikleri ve ayaklarındaki gizli yetenek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Ozan Dolunay, bilindiği üzere Cumartesi akşamları Star TV ekranında yayınlanmakta olan İyi Günde Kötü Günde dizisinde yer alıyor. Zalim İstanbul gibi dram ağırlıklı bir yapımda rol alan oyuncu, başarılı performansının ardından romantik komedi dizisinde de yine kendini göstermesini bildi.

Elçin Sangu ve Yasemin Allen ile başrolü paylaşan Ozan Dolunay, Onedio’nun programına katılarak, sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı. Şarkı söylemeyi ve gitar çalmayı sevdiğini belirten oyuncu, bu konuda bir iddiasının olmadığını, yeteneğinin de olmadığını ifade etti.

Telefonda en çok kullandığı uygulamanın instagram olduğunu belirten Ozan Dolunay, kardeşi ile arasının da çok iyi olduğunu bir süredir aynı evde yaşadıklarını söyledi. Kendisinde sevmediği özellik olarak, “Uykuyu çok seviyorum. Birçok insan aslında bunu sever ama ben hem seviyorum hem de çok uyuduğum için kendimi suçluyorum. O biraz tatsız oluyor, en sevmediğim özelliğim çok uyumak olabilir” dedi.

Makine mühendisliği okuduğunu anlatan Ozan Dolunay, oyuncu olmasaydı bu mesleği ne kadar süre devam ettirebileceğini kendisinin de bilmediğini, bir süre yaptığını ama bir yere kadar gidebildiğini söyledi.

Ozan Dolunay, “Başka bir şeye tutku duymuyorum, oyunculuğa duyduğum kadar. Mühendis diplomam olduğu için mühendis olabilirdim sadece, o kadar” diye konuştu.

Kendi yüzünde en çok gözlerinin rengini sevdiğini ifade eden oyuncu, pandemi döneminde en çok mutfakta zaman geçirdiğini, çok fazla yemek yaptığını ve becerilerini de yüzde 100 geliştirdiğini anlattı.

Hayatta affedilmeyecek bir şey olduğunu düşünmediğini ifade eden oyuncu, “İnsanlar hata yapabilir, hatalar da affedilebilir. Affedilmeyecek bir şey yok bence” ifadesini kullandı.

ABD’deyken çikolata kaplı çekirge yediğini itiraf eden oyuncu, “3-4 tane attım ağzıma. İçinde böcek vardı hepsinin, biliyordum. Herhalde odur, en tuhaf yediğim şey” dedi.

Herkesin stalk yaptığını, bunu yapmayı da sevdiğini düşünen oyuncu, kendisinin de yaptığını anlattı.

Burak Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun kendisinden yakışıklı bulduğunu anlatan oyuncu, kıyak yapmadığını, böyle düşündüğünü ifade etti.

Görmezden gelinmenin kendisini çok rahatsız ettiğini ve sinirlendiğini belirten Ozan Dolunay, ayaklarını çok ustalıkla kullanabilmesinin gizli yeteneği olduğunu anlattı. Ayaklarını kullanarak yerden bir şey alma ve odasını toplama konularında çok becerikli olduğunu anlatan oyuncu, kıskanç birisi olduğunu düşünmediğini, ama sevdiği kadını da kıskanacağını ifade etti.

Ozan Dolunay’ın röportajını videodan izleyebilirsiniz.