Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özacar’a dizi kariyerinde piyango gibi rol!

Özge Özacar’a dizi kariyerinde piyango gibi rol!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Özge Özacar, 2014 yılında başladığı oyunculuk macerasında Tatlı Küçük Yalancılar dizisindeki Müge karakteri ile izleyicinin dikkatini çekmişti. Oyunbozan, Lise Devriyesi dizileri sonrası oyuncu, Meryem dizisindeki Naz Sargun karakteri ile öne çıktı.

Hababam Sınıfı Yeniden filminde Didem olarak izlediğimiz oyuncu, Sevgili Geçmiş dizisinde ise başrole adını yazdırdığı ve Azra Yılmaz olarak akıllara yazıldı. Özacar için piyango olarak nitelendirilen rol ise Kefaret dizisiyle gerçekleşti. Fox TV ekranında 32 bölümdür Meltem karakteri ile izlediğimiz oyuncu, başrollerden rol çalan birisi konumuna geldi.

Bu noktaya gelmesinde karakterin günümüz dünyasına çok uyan ve herkesin etrafında gördüğü bir kişiliğe başarıyla hayat vermesi oldu. Meltem karakteri kendi menfaati için her türlü yalanı söyleyebilecek ve her türlü adımı atabilecek birisi… Özge Özacar da bu güvenilmez karakteri başarıyla canlandırdı. Bugüne kadarki rolleri arasında oyuncu adına büyük deneyim yaşadığı ve önemli başrol oyuncuları ile bir arada olma fırsatı bulduğu bir dizi oldu Kefaret…

Özge Özacar'a dizi kariyerinde piyango gibi rol! 8

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu değerlendirme yazısında Kefaret dizisinin Meltem’ine dikkat çekti. Pervasızlık boyutundaki tavırları ile Meltem, canlandırması o kadar da kolay olmayan birisi… Anibal Güleroğlu, Meltem karakterini şöyle anlatıyor:

“Özge Özacar’ın canlandırdığı Meltem de ‘Kefaret’in özgün renklilerinden… Pervasızlık boyutundaki tavırlarıyla her şeyi kendine hak sayması bir yana, kocasını elinden aldığı Zeynep’le etkileşimi apayrı bir boyutta. Cansu’nun Arzu tarafından alıkonulduğunu bile bile sırf Ahmet’i elinden kaçırmamak için yıllarca susan Meltem bu boyutta melek görünümlü şeytan halini alıyor.
Dizi boyunca her türlü marazın, oyun bazlığın kökeni o oldu zaten. Nitekim Alp’i elde etmek için uslanmış gibi görünüp Zeynep’le çalışsa bile kreş olayından kazançlı çıkmak uğruna yine dümen peşinde. Velhasıl Meltem utanmak bilmeyen, ölçüsüzce hareket etmekten çekinmeyen ve su gibi yalan söyleyip menfaatini her daim ön planda tutan renklilikte biri. Bakalım planlarında başarıya ulaşacak mı? Göreceğiz.”

Özge Özacar'a dizi kariyerinde piyango gibi rol! 9

Özge Özacar yeteneğini bu noktada sergiledi ve Meltem’i akıllara yazdırdı. Bu da oyuncu adına piyango gibi bir rol olduğu değerlendirmesini yaptırıyor.

Kefaret dizisinde rol almak Özge Özacar için büyük bir fırsattı ve bunu da iyi kullanıyor. Seyyar isimli puhutv dizisinde Çiğdem karakterini de canlandıran oyuncunun kariyerinde önünün açıldığı bir dönem yaşanıyor.