Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci yeni imajıyla Selin Şekerci’ye benzetildi!

Özge Özpirinçci yeni imajıyla Selin Şekerci’ye benzetildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 sezon boyunca yer aldığı Kadın dizisindeki başarılı performansı ile göz dolduran Özge Özpirinçci, Şubat ayının başında final yapan dizinin ardından dinlenmek için uzun bir zaman buldu.

Karantina döneminin ardından yaz günlerini farklı bölgelerde tatil yaparak değerlendiren ünlü oyuncu, sevgilisi Burak Yamantürk ile adeta gününü gün etti. Şimdiki Aklım Olsaydı isimli dizi projesiyle de gündeme gelen oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkatleri çekiyor.

Radikal bir karar alarak saçlarını kesen Özge Özpirinçci, kısa saçlarıyla kendisini çok iyi hissettiğini söyledi. Yıllardır beklediği değişimi gerçekleştirdiğini belirten oyuncu, çok mutlu olduğunu da mesajında belirtti.

Özge Özpirinçci’nin yeni hali ise sosyal medyada bir hayli ilgi gördü. Takipçileri gibi ünlü arkadaşları da yorumlarıyla destekte bulundu.

Özge Özpirinçci yeni imajıyla Selin Şekerci'ye benzetildi! 9

Özge Özpirinçci’nin yeni halini Selin Şekerci’ye benzeten birçok kişi vardı. Oyuncunun takipçileri çeşitli mesajlarla şaşkınlıklarını ifade ettiler.

Bir takipçisi “Selin Şekerci zannetim bir an” diye yorum yaptı.

Özge Özpirinçci yeni imajıyla Selin Şekerci'ye benzetildi! 10

Ünlü isimlerin yorumları şöyle oldu:

Uraz Kaygılaroğlu, “At kuyruğuna.”

Gaye Su Akyol: “Aşırı güzel.”

İlknur Şeref: “Özge inanılmaz yakışmış.”

Ece Sükan: “Harika oldu.”

Murat Dalkılıç: “Muhteşem.”

Özge Özpirinçci yeni imajıyla Selin Şekerci'ye benzetildi! 11