Ana sayfa Foto Galeri Özgü Kaya, Adı Efsane’nin silik karakteri Sibel’den sonra Kut’ül Amare’deki Zeynep’le konuşturuyor!

Özgü Kaya, Adı Efsane’nin silik karakteri Sibel’den sonra Kut’ül Amare’deki Zeynep’le konuşturuyor!

tarafından zk zk

Özgü Kaya, Adı Efsane'nin silik karakteri Sibel'den sonra Kut'ül Amare'deki Zeynep'le konuşturuyor! 7
İlk dizisi Adı Efsane’den sonra şansı açılan Özgü Kaya, Mehmetçik Kut’ül Amare dizisinde Zeynep karakterine hayat vermektedir. Azimli, kararlı ve meraklı bir karakter olan Zeynep, aynı zamanda hem zekası hem de siyaset, tarih ve coğrafya bilgisiyle akranlarından ayrılmaktadır. Özgü Kaya’nın Adı Efsane’deki Sibel gibi bir karakterden sonra bu denli güçlü bir karakteri oynaması da mesleği açısından kendisi için büyük bir şans. Halen eğitimini sürdüren Kaya, aynı zamanda gitar çalıyor. Genç oyuncu röportajında “Bir şeye çok fazla bağlı kalmayı sevmiyorum. Tekdüze olmaktansa mutlaka yenilikler olmalı, bir şeyler katmalıyım. Durağanlığı sevmiyorum. Mesela müziğin yanında oyunculuk da benim için bir tutkuya dönüştü. Buna ek olarak tango dersleri de alıyorum” açıklamasını yapıyor.

Mehmetçik Kut-ül Amare’de rolünün hakkını veren genç oyuncuyu bakalım önümüzdeki dönemlerde nasıl karakterlerde izleyeceğiz…