Ana sayfa Dizi İzle Payitaht Abdülhamid 55. Bölüm 3. Tanıtımı yayınlandı! 5 Ekim’de başlıyor

Payitaht Abdülhamid 55. Bölüm 3. Tanıtımı yayınlandı! 5 Ekim’de başlıyor

tarafından ker_def

Payitaht Abdülhamid dizisi 3. sezonu için geri sayım başladı… TRT 1’in iddialı dizilerinden Payitaht Abdülhamid bu sezon çok farklı olacak. 3. sezonunda diziye çok önemli isimler katıldı. Yayınlanan fragmanlar gösteriyor ki, dizide önemli gelişmeler yaşanacak ve bu sezon daha da bir merakla takip edilecek.

Dizinin 55. bölüm 3. fragmanı yayınlandı.

Başrollerinde Bülent İnal, Özlem Conker ve Hakan Boyav’ın yer aldığı diziye katılan yeni isimler şunlar: Gürkan Uygun, Sedef Avcı, Hakan Yufkacıgil, Güven Kıraç, Başak Daşman…

Bu isimler arasında geçen sezen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Delibaş karakterine hayat veren Gürkan Uygun’un baskın bir rolde yer alacağı anlaşılıyor. Uygun’un diziye büyük hareket getirmesi bekleniyor.

Dizinin yeni karakterleri 55. bölüm öncesi paylaşılan fragmanlarda kendilerini gösteriyorlar.

TRT1’in yeni dizisi Payitaht Abdülhamit Cuma günleri izleyicilerle buluşuyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun var olma mücadelesinin tarihe damgasını vurduğu ve 1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, bu zorlu süreci ‘Ulu Hakan’ unvanıyla taçlandıran Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının kaleme alındığı “Payitaht Abdülhamid” dizisi dev kadrosu ve ES Film imzasıyla Cuma akşamları TRT1’de yayınlanıyor.