Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid bitiyor mu? Bülent İnal paylaştı, hayranları kahroldu!

Payitaht Abdülhamid bitiyor mu? Bülent İnal paylaştı, hayranları kahroldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Payitaht Abdülhamid ve Bülent İnal’ın ayak sesleri! Bülent İnal, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu’nun başrollerindeki Payitaht Abdülhamid 97. Bölümüyle 22 Kasım Cuma Akşamı TRT1’de izleyicilerle buluşacak.

Yapımcılığını ES Film’in üstlendiği, merakla ve heyecanla beklenen dizi “Payitaht Abdülhamid”in yeni bölümünden fragman yayınlandı ve izleyiciler yine heyecan dolu bir bölümün kendilerini beklediğini biliyor.

Bülent İnal, fragmanı instagram hesabından paylaştı. Fragmanda tahtı bıraktığını belirten Abdülhamid’in sözleri izleyicileri telaşlandırdı. Kimi dizi takipçileri, Payitaht Abdülhamid’in final yapma ihtimalini aklına getirdiklerini belirten yorumlarda bulundu.

İnal “Tahtı ekber ve erşed olana bırakıyorum” şeklinde fragmandaki ifadeyi mesaj olarak yazdı. Ancak bazı izleyiciler bu durumu dizi bitiyor mu telaşına sebep oldu.

 

İnal’ın hayranları dizinin yeni bölümünün çok etkileyici olacağını belirten ifadeler kullandı. Ayrıca ünlü oyuncunun da rolündeki başarısıyla ilgili mesajlar verdi.

“Bölümün ayak sesleri fragmandan duyuluyor” diyen dizi takipçileri, bomba gibi bir bölüm olacağını belirtiyor.

Dizinin fragmanından bitebileceği mesajını alan bazı hayranlar “Bu dizi bitmemeli” diye yorumlar yaptı.

Neler olduğunu merak eden dizi takipçileri, “Nasıl dayanacağız seyretmeye” diye yazdı.