Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid dizisi sezon finali tarihi belli oldu!

Payitaht Abdülhamid dizisi sezon finali tarihi belli oldu!

tarafından ker_def

Başrollerinde Bülent İnal, Özlem Conker ve Hakan Boyav’ın yer aldığı Payitaht Abdülhamid dizisi, Cuma akşamları TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor…

Dizi uzun bir süredir kemik izleyici kitlesi sayesinde ayakta durmakta.

Her bölümü merakla beklenen Payitaht Abdülhamid dizisinin önümüzdeki sezon devam edip etmeyeceği muamması hiç yaşanmadı. Zira dizinin devam edeceği belliydi…

Peki Payitaht Abdülhamid ne zaman sezon finali yapacak.

Tarih belli oldu…

Dizi 8 Haziran Cuma günü yayınlanacak 54. bölümüyle birlikte sezon finali yapacak.

Yaz arasında ekip dinlenecek ve Eylül’den itibaren çekimlere yeniden başlanacak.

İşte Payitaht Abdülhamid dizisinin 54. bölüm sezon finali fragmanı:

53. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Abdülhamid, sezgilerinde bir kere daha haklı çıkmış ve Parvus’un yaşadığını kendi gözleriyle görmüştür. Parvus, Abdülhamid ve hanedanı yok edecek planı adım adım uygulamaya devam ederken adamları da Fehim Paşa’yı büyük bir tuzağın içine çekerler. Fehim Paşa aşık olmanın bedelini canıyla ödeyecektir.

Masonluğu deşifre olan Tevfik Paşa ise Abdülhamid’in huzuruna getirilir. Abdülhamid, onun canını tek bir şartla bağışlayacaktır. Parvus’tan sonsuza kadar kurtulmalarını sağlayacak büyük plan için yardım edecektir. Mahmud Paşa ise masonlardan intikam almanın kendince oldukça eğlenceli bir yolunu bulur.

Payitaht Abdülhamid dizisi sezon finali tarihi belli oldu! 7

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sarayda cülus töreni için hazırlıklar devam ederken; Bidar Sultan’ın Abdülhamid’le barışmak için yaptığı tüm girişimler başarısızlıkla sonuçlanır. Kendini suçlu hisseden Bidar Sultan, Saraydan ayrılmaya karar verir. Bu duruma sevinen Seniha Sultan’ı ise büyük bir sınav beklemektedir. Naime ile Kemalettin boşanırlarken, Hatice ile Vasfi de evliliklerini bitirirler. Hatice ve Kemalettin arasında artık hiçbir engel kalmamıştır.