Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid dizisinde bir insan bir role bu kadar mı yakışır!

Payitaht Abdülhamid dizisinde bir insan bir role bu kadar mı yakışır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimleri buluşturan Payitaht Abdülhamid dizisi 4. sezonuna başlıyor… 20 Eylül Cuma akşamı dizinin 89. bölümüyle birlikte 4. sezon başlamış olacak. İzleyiciler de heyecanla Cuma akşamını bekliyor…

TRT1’de ekrana gelmekte olan Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncu kadrosu bir hayli genişledi.Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk gibi önemli isimlerinden uzun süredir yer aldığı yapımın 3 sezonunda birçok oyuncu transferi yapılmıştı. 3. sezon öncesinde Gürkan Uygun, Güven Kıraç, Sedef Avcı, Başak Daşman gibi isimleri kadrosuna katan Payitaht Abdülhamid dizisi, 2019-2020 sezonuna da yeniliklerle başlıyor.

Dizinin 4. sezonu öncesinde Ceyhun Mengiroğlu ve Gülsim Ali İlhan kadroya katılan yeni isimler oldu. Dizinin yeni karakterleriyle yeni sezonu yine büyük ilgi göreceğe benziyor.

Başrol oyuncusu Bülent İnal ise instagram hesabından yeni bölümden görüntüler yayınladı. İnal’ın takipçileri “Bir insan bir role bu kadar mı yakışır” diye yazdı.İnal’ın performansı dizinin sürükleyici öğesi konumunda…

Heyecanla dizinin başlamasını beklediğini belirten takipçiler, dizinin oyuncu kadrosunu da çok beğendiklerini belirten yorumlarda bulunuyor.

İşte Bülent İnal’ın paylaşımı:

??????