Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid dizisinin Baltalı Hano’su Merve Kızıl’ı yakından tanıyalım!

Payitaht Abdülhamid dizisinin Baltalı Hano’su Merve Kızıl’ı yakından tanıyalım!

tarafından ker_def

TRT1’de yayınlanan  ES Film’in yapımcılığını üstlendiği sevilen dönem dizisi Payitaht’a bu sezon “Baltalı Hano”  karakteriyle giren Merve Kızıl, oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ile de dikkatleri çekiyor.

Seyircinin elinde baltası ile aksiyon dolu sahnelerde güzel oyuncu “Böyle kaliteli bir projede böyle güzel, aksiyonlu bir rolle izleyenlerin karşısında olmaktan mutluyum.” Diyor.

9 Eylül Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan ve 2009 yılında girdiği Güzellik Yarışmasının ardından kariyerine oyunculuk ile devam eden güzel oyuncu, Şeref Meselesi, İsimsizler ve geçtiğimiz sezon rol aldığı Diriliş Ertuğrul dizileri ve Poyraz Karayel: Küresel Sermaye filminin ardından Payitaht’ta  elinden Baltasını bırakmadığı Baltalı Hano karakteri ile aksiyon dolu bir karaktere imza atıyor.

Oğlunu öldürenlerin cezasını kendi elleriyle veriyor…

Payitaht Abdülhamid dizisinin Baltalı Hano'su Merve Kızıl'ı yakından tanıyalım! 7

Kızıl, Payitaht’ta canlandırdığı karakterde sert görüntüsüne sebep olan olayı yaşayarak hikayesine başlıyor. Baltalı Hano, Payitaht ta ehli namus bir hayat sürerken, oğlunun öldürüldüğü haberini alıyor. Ve yerde cansız yatan oğlunu görünce, baltayı kaparak, evladına bu sonu hazırlayanların cezasını kendi eliyle veriyor. Ve o gün eline aldığı baltayı bir daha asla bırakmıyor. Başına gelenleri, parasızlıktan ve güçsüzlükten geldiğine inanıyor. Para ve gücün peşinde bir kadın olarak izlediğimiz Baltalı Hano için artık adalet, yanından ayırmadığı baltası olmuştur. Çünkü onun için adaletin
terazisi yoktur.

Payitaht Abdülhamid, aksiyon dolu sahnelerinin ve çarpıcı hikayesinin yer aldığı yeni bölümüyle 7 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’da TRT1”de!