Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid ekranda yoktu ama oyuncular izleyici ile buluştu!

Payitaht Abdülhamid ekranda yoktu ama oyuncular izleyici ile buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Payitaht Abdülhamid dizisi 4 sezondur TRT1 ekranında devam ediyor. Dizinin stok bölümleri tamamlandı. Yeni bölüm çekimleri de Mart ayının ortasından bu yana yapılamıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle sette tüm çalışmalar durduruldu. Dizinin yeni bölümü yayınlanmadığı için, oyuncular youtube canlı yayınında buluştu.

Payitaht Abdülhamid’in youtube kanalında yapılan canlı yayına birçok oyuncu katıldı. Bülent İnal, Bahadır Yenişehirlioğlu, Cem Uçan, Gülsim Ali, Tan Ertürler, Gürkan Uygun gibi isimler canlı sohbete katıldı. Cem Uçan, bu sıkıntılı günlerin geride kalacağını ve yakında yeniden Payitaht Abdülhamid dizisinin izleyicisi ile buluşacağını söyledi.

Bülent İnal, tüm oyuncu arkadaşlarını ve izleyicilerini çok özlediğini açıkladı. Başrol oyuncusu İnal, “Setimizi özledik, çalışmayı özledik ama bunu yaşayacağımız varmış, Hayatımızın bir yerinde böyle bir şey ile karşılaşacakmışız, hiç aklımızda yokken. Hep beraber buna ayak uydurmaya çalışacağız.Ben de uzun süredir evdeyim, eşim ile çocuğum ile karantinadayız” diye konuştu.

İhtiyaç olmadıkça dışarı çıkmadıklarını, evde keyifli zaman geçirdiklerini anlatan Bülent İnal, mecburen dışarı çıkanlara da kendilerine dikkat etmeleri tavsiyesinde bulundu. Oyuncu, koronavirüs nedeniyle birçok kişinin yaşamını yitirdiğini veya hasta olduğunu vurguladı ve “İnşallah bugünleri çok kısa bir zamanda atlatacağız. Yine o güzel günlere ulaşacağız” dedi.

Eğlenceli geçen sohbet dizinin hayranlarının çok mutlu etti. O anları videodan izleyebilirsiniz: