Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid’in başrol oyuncusu Bülent İnal beğenilmeyince büyük hüsran yaşadı!

Payitaht Abdülhamid’in başrol oyuncusu Bülent İnal beğenilmeyince büyük hüsran yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Payitaht Abdülhamid dizisinde başrolde yer alan Bülent İnal, zamanında içinde bulunduğu ve beğenilmeyen işlerinin olduğunu ve bunun sıkıntısını yaşadığını anlattı.

4 sezondur Payitaht Abdülhamid dizisinde yer alan Bülent İnal, Sultan Abdülhamid’in hayatını canlandırıyor. Oyuncunun yaptığı işlerin beğenilmemesi durumunda bundan bazı izler taşıdığını anlatan Bülent İnal, yaş ilerledikçe bu durumun azaldığını söyledi.

İnal, Payitaht Abdülhamid dizisindeki rol arkadaşları ile youtube sohbetinde buluştu. Oyuncu, “Benim de beğenilmeyen içinde bulunduğum işler oldu. Çok keyifli başladığımız, sonu hüsranla biten işlerimiz oldu. İnsan olarak hepimizin bu beğenilme ile ilgili bazı durumları var. Bu mesleğin içinde böyle bir durum var. Ben de çok üzülüyorum” açıklamasını yaptı.

Yaptığı işlerin beğenilmediği durumlarda bundan ders çıkarttığını anlatan Bülent İnal, neden beğenilmediğini sorguladığını ve elde ettiği tecrübenin de sonraki projeleri için faydalı olduğunu söyledi.

Bülent İnal, “Beğenilmeme gibi durumlar bende de psikolojik olarak sıkıntı yaşıyoruz oyuncu olarak. Zamanla, biraz daha azalıyor. Yaş ilerleyince, tecrübe kazanınca, sebepleri iyi anladıkça biraz daha azalıyor. İlk yıllardaki gibi yoğun hasarlar bırakmıyor” dedi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.