Ana sayfa Dizi Haberleri Pazar akşamının kazananı kim oldu? Jet Sosyete’nin durumu ne?

Pazar akşamının kazananı kim oldu? Jet Sosyete’nin durumu ne?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

Pazar akşamları ekranın reyting mücadelesinde yeni bir oyuncu daha var artık; Show TV’nin Tehlikeli Karım dizisi. Listeye hızlı bir giriş yapamasa da konusu ve oyunculukları itibariyle umut vadeden bir dizi aslında. Gelecek bölümlerde sıralamadaki yerinin değişebileceği ve üst sıralara çıkabileceği görülüyor. İlk bölümüyle Total’de 13., Ab’de 10. sırada yer aldı.

26 Mart tarihli reyting tablosunda Total’in ilk sırasında Survivor, 2. sırada Fox’un Savaşçı dizisi ve 3. sırada da Kanal D’de yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisi yer aldı. Jet Sosyete ilk 3’e giremese de geçtiğimiz hafta 9. sıradayken bu hafta 7. sıraya yükseldiği görüldü.

AB’de ise Survivor yine birinciliği kimseye kaptırmadı. 2. sırada Jet Sosyete ve 3. sırada Savaşçı dizisi vardı. Jet Sosyete, geçtiğimiz hafta da AB kategorisinde 2. sıradaydı ve yerini yine kaptırmadı.

Sosyal medyanın en çok konuşulanlarına gelince ilk sırada yine Survivor yer alıyor. 2. sırada ise listeye hızlı giren Tehlikeli Karım dizisi ve 3. sırada da Jet Sosyete yer aldı.