Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pelin Akil kariyerinde bir ilke imza attı!

Pelin Akil kariyerinde bir ilke imza attı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında bu akşam başlayacak olan Uzak Ara Eğlence isimli programın sunuculuğunu Pelin Akil üstleniyor… Oyuncu, ikiz bebeklerinin doğumdan bu yana kariyerine ara vermişti. Artık yeniden ekrana dönme zamanı geldi… Gülben Ergen, Reha Özcan, Can Bonomo, Belçim Bilgin ve Alper Kul jüri üyeleri olacak.

Adı gibi bir program izleteceklerini belirten Pelin Akil, Posta gazetesindeki röportajında, yarışma hakkında şu detayları paylaştı: “Aslında adı gibi ‘Uzak Ara Eğlence’ olacak. Değerli jüri üyeleri uzaktan bağlanıyor ama o kadar samimi bir ortam oldu ki, seyirci sanki jürilerimiz stüdyodaymış gibi hissedecek. İki yarışmacımız var. Jüri üyelerimiz, bazen gerçek bilgiler verip bizi bilgilendirecek bazen de gözümüzün içine baka baka bizleri kandırmaya çalışacak. Jüri üyelerini sürekli şüpheyle izleyeceğiz ve çok şaşırıp çok da eğleneceğiz. En sevdiğim etap 3. etap çünkü ünlülerimizin hiç bilmediğimiz anılarını dinliyoruz. İkişer gruplar halinde anlatıyorlar, birinin hikayesi gerçekten yaşanmış diğeri ise uydurma bir hikaye oluyor ve neler anlatıyorlar neler…”

Yeni projelere başladığı zaman çok heyecanlı olduğunu anlatan Pelin Akil, kariyerinde ilk kez bir yarışma programının sunuculuğunu yapıyor. Çekimlerde çok eğlendiklerini anlatan ünlü oyuncu, izleyicilerin de çok eğleneceğinden emin konuştu.

Programdaki ekip arkadaşlarını da çok sevdiğini belirten Pelin Akil, şunları söyledi:

“Çok sevdim. Daha önce Reha Özcan’la ‘Suskunlar’da Alper Kul’la ‘Osmanlı Tokadı’nda ve Can Bonomo’yla ‘Aile İşi’nde çalışmıştık. Hepsini çok seviyorum, harika bir kadro oldu. Gülben Ergen ve Belçim Bilgin de rengarenk enerjileri ve samimiyetleriyle harikalar yaratıyor.”

Şarkılardan tekerlemelere, genel kültür sorularından hikayelere kadar zengin bir içeriğe sahip olan ‘Uzak Ara Eğlence’ Pazar akşamları Kanal D ekranında olacak.