Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz’ın yeni dizi Son Yaz’daki partneri kim olacak?

Alperen Duymaz’ın yeni dizi Son Yaz’daki partneri kim olacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zemheri dizisinin beklentilerin altında kalarak erken final yapması sonrasında yeni proje arayışlarına başlayan Alperen Duymaz’a üst üste rol teklifleri yapıldı. Ünlü oyuncu, bu sezonun önemli dizileri için teklifler eldı. Bu sezon Barbaros, Çöp Apartmanı, Şeref Sözü gibi projelerden gelen teklifler sonrası hiçbir birini istemeyen oyuncunun gönlü bir başka projedeydi.

Kararını bir başka iddialı yapım olan ve O3 Medya tarafından hazırlanan ‘Son Yaz’ isimli projede başrol olmaktan yana kullanan oyuncu, hayranlarını da memnun etti.

Son Yaz dizisinde şimdi de Alperen Duymaz’ın partnerinin kim olacağı bekleyişi yaşanıyor… En güçlü aday ise Alina Boz… Paramparça dizisiyle dikkat çeken genç oyuncu, Elimi Bırakma ve Aşk 101 dizileriyle de ismini parlattı.

Alperen Duymaz'ın yeni dizi Son Yaz'daki partneri kim olacak? 7

Yeni sezonda Alperen Duymaz – Alina Boz ikilisi iyi bir dizi çifti olacaktır. Henüz Alina Boz ile anlaşma yapıldığı bilgisi yok. Ancak görüşmelerin devam ettiği biliniyor.

Alperen Duymaz ile Alina Boz uyumunun da çok iyi olacağına yönelik bir değerlendirme de sosyal medyada dizi hayranları arasında konuşuluyor.