Ana sayfa Sosyal Medya Anıl Altan, Pelin Akil’in hayatının en büyük şansı!

Anıl Altan, Pelin Akil’in hayatının en büyük şansı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Anıl Altan ile Pelin Akil çifti oyunculuk performansları ile bilinirdi ve çok da beğenilirdi.Ancak ikiz bebekleri Alin ve Lina doğduktan sonra bu sefer ebeveynlik halleri ile herkesi kendilerine hayran bıraktı. İkiz kızları ile her hallerini sosyal medyadan paylaşmakta sakınca görmeyen çift, instagram’daki halleri ile de ilgi odağı oldu.

Alin ve Lina adeta ikilinin takipçilerinin gözlerinin önünde büyüyor. Bebeklerine olan sevgileri, ilgileri ve aile olmanın önemine işaret ettikleri her halleri ile takdir gören çift, birbirleri ile çok uyumlu… Posta gazetesine konuşan Pelin Akil, ikiz evlat bakmanın zorluğun sorulunca hayatının en büyük şansının eşi olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Zor ama zorlukları gibi mutlulukları da iki kat artıyor. O yüzden zorluklar hiç batmıyor. Anıl, hayatımın en büyük aşkı ve en büyük şansım. Allah isteyen herkese versin. En uykusuz günlerimin yardımcısı oldu. O olmasa belki çok daha zorlu geçebilirdi. Bu projeyi de kabul edebilmemdeki en büyük destekçim aynı zamanda…”

Kanal D ekranında Uzak Ara Eğlence programına başlayan Pelin Akil, kendisi evde yokken ikizlerin tüm sorumluluğunu da kocasına bıraktı. Oyuncu, “İzleyiciler beni ekranda gördüğü an bilecek ki, Anıl evde bebeklerle ve her taraf darmadağınık. Haha” diyerek gülümsetti.

Hayatın kendilerini kavuşturduğunu belirten oyuncu, “Allah isteyen herkesi sevdiğine, kendisine değer verene, onu sakınacak, kıyamayacak sevdiceğine kavuştursun” dileğinde de bulundu.