Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil ve Anıl Altan’ın hayatı 2019 yılında baştan aşağıya değişti!

Pelin Akil ve Anıl Altan’ın hayatı 2019 yılında baştan aşağıya değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir yıl daha geride kaldı… 2019 yılını bitirin, 2020 yılına ‘merhaba’ dedik… Yılbaşı gecesi ünlü isimler verdikleri mesajlarla dikkatleri çekti. Hayranlarına güzelliklerle dolu yeni bir yıl diledi. Farklı mesajlar vardı ama ortak nokta 2020’nin herkese güzellikler getirmesiydi.

2019 bitip, 2020 yılına girdiğimiz sıralarda ünlü oyuncuların instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlara da hayranlarından büyük bir ilgi vardı. Ünlü çift Pelin Akil – Anıl Altan da bebekleri ile 2020 yılını karşıladı.

2019 yılında bebeklerinin doğumu ile birlikte hayatları değişen ikili, her gün şükrediyor.

Pelin Akil, instagram hesabından 2020 yılı için mesaj verdi ve çocuklar için önemli dileklerde bulundu.

İşte o paylaşım:

2019 un 20 Nisan’ı… Hayatımın dönüm noktası hayatımın en güzel sabahı ve devamı, en güzel en özel günlerim… Sizinle ve babanızla. En büyük dileğim önce sağlık,kendi çocuklarım ve tüm dünya çocukları için diliyorum bunu,hep güzel günler görün yavrular ve Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın sizi.
Keşfetmekten denemekten vazgeçmeyin. Sizinle yepyeni bir serüven yepyeni güzel günler olsun. Daima ele ele can cana kalp kalbe bir nefes kadar yakın olalım. Sizleri çok seviyorum. Her gün şükrediyorum. ????????
Herkese de harika bir yıl dilerim ♥️♥️

Pelin Akil ve Anıl Altan'ın hayatı 2019 yılında baştan aşağıya değişti! 7