Ana sayfa Dizi Haberleri Perihan Abla dizisinde oynayan Songül Ülkü’den yıllar sonra gelen şok itiraf!

Perihan Abla dizisinde oynayan Songül Ülkü’den yıllar sonra gelen şok itiraf!

tarafından zk zk

Bir döneme damgasını vuran ve yerli dizi tarihimizde önemli bir yeri olan Perihan Abla dizisinin kamera arkasında yaşanan gerginliği, Songül Ülkü yıllar sonra anlattı.

Şevket Altuğ ve Perran Kutman’ın baş rolünde oynadıkları Perihan Abla dizisi, yayınlandığı dönemde fenomen bir diziydi. Hala da hatırlanan ve zaman zaman gündeme gelen dizide rol alan Songül Ülkü, Kanal D’de Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’in sundukları 2. Sayfa programına konuk oldu.

Programın son dakikalarında itirafları adeta arka arkaya gelen Ülkü, dizinin setinde Perran Kutman ile gerginlikler yaşadıklarını ifade etti.
Perihan Abla dizisinde oynayan Songül Ülkü'den yıllar sonra gelen şok itiraf! 7

Perihan Abla problemli bir diziydi. Bir gün seti ziyarete gittim. Gazeteci bir arkadaş ‘Perran köpürüyor, çekime gelmemişsin’ dedi. Gittim Perran’ın yanına o da Şevket Altuğ ile oturuyordu. ‘Benim bugün çekimim yok, neden öyle söyledin?’ dedim. Kıpkırmızı oldu. Perran sürekli ‘rolünü azalt’ diyordu. Ben dizi bitince gittim burnumu kestirdim.

Çünkü ışıkçı bana o kadar kötü ışık tutuyordu ki… Nedenini sonra öğrendim. Ben o dizide çok acılar çektim. Yıllar sonra bir teklif geldi. ‘Perran Kutman’ın olduğu hiçbir projede yer almam’ dedim.”

Perihan Abla’nın kamera arkasında sürekli gerginlik yaşandığını ifade eden Songül Ülkü, “O dizi bitince burnumu kestirdim. Ben çok acılar çektim” diye konuştu.

İşte Ülkü’nün açıklamalarının satır başları:

– Uyurken bile makyaj yaparım. Çocukluğumdan beri tiyatrocu olduğum için, alışkanlık mı, kendini iyi hissetmek mi bilmiyorum.

– Muhasebecim beni dolandırdı. 1,5 trilyon param gitti. Evimi soydular, dükkanımı soydular. Korkunç olaylar oldu.

– Perihan Abla problemli bir diziydi. Ben dizi bitince gittim burnumu kestirdim. O dizide çok acılar çektim. Ben o diziden sonra, “Perran Kutman’ın olduğu hiçbir projede yer almam” dedim.