Ana sayfa Dizi Haberleri Perşembe dizilerinde Vatanım Sensin bu yanlışı nasıl yapıyor anlamak mümkün değil!

Perşembe dizilerinde Vatanım Sensin bu yanlışı nasıl yapıyor anlamak mümkün değil!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Perşembe dizilerinde kim kazandı kim kaybetti?

Perşembe akşamlarına bakıldığı zaman yine çok iddialı dizileri görüyoruz… Fox TV ekranındaki Bizim Hikaye çok beğenildi ve iyi gidiyor. Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın müthiş oyunculuklarına bu başarıda değinmek lazım. Gerçekten harika iş çıkartıyorlar.

Perşembe günleri için Vatanım Sensin artık bir kült olmuş durumda. Kanal D, Vatanım Sensin ile Perşembeleri rahat bir nefes alıyor. Ancak TRT 1 ekranında yayın hayatına başlayan Mehmetçik Kutül Amare dizisi Vatanım Sensin’den biraz izleyici çalmayı başardı.

Ancak TRT dizisi ilk performansını sonraki haftalara taşımakta zorlandı ve düşüş yaşadı. Dizinin 15 Şubat’ta ekrana gelmesi gereken bölümü de teknik sorunlar nedeniyle yayınlanamayınca meydan Vatanım Sensin’e kaldı. Hilal ve Leon aşkını iyi kullanamayan Kanal D dizisi daha yüksek reytingi de aslında elinin tersiyle itmekte…

atv ekranlarındaki Kanatsız Kuşlar ise alternatif bir yapım ama reytingleri iyi değil. Dizinin yayından kaldırılması yeni dizilerin gelişine bağlı. Yeni diziler yetişirse atv Kanatsız Kuşlar dizisine acımayacaktır.

Perşembe dizilerinden Star TV’de ekrana gelen Siyah İnci ise 20. bölümüyle veda etti bile… Show TV’deki Yuvamdaki Düşman dizisi de yakın zamanda aynı akıbete uğrar ise şaşırmamak lazım.