Ana sayfa Dizi Haberleri Cuma dizilerinden Şevkat Yerimdar nasıl oldu da bu hale geldi?

Cuma dizilerinden Şevkat Yerimdar nasıl oldu da bu hale geldi?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Cuma dizileri arasında dengeli bir durum var…

Cuma akşamlarının kült dizisi Arka Sokaklar. 12 sezondur ekranda ve tüm kişiler kategorisinde birinciliği kimseye kaptırmıyor. 500. bölüme doğru giden Arka Sokaklar dizisi Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan’ın da başarısının bir eseri…

Ancak Cuma akşamları için AB grubunun tercihi Star TV ekranlarındaki Aslı Enver ile Özcan Deniz’i buluşturan İstanbullu Gelin dizisi…

Gerçek bir hayat hikayesini anlatan İstanbullu Gelin, izleyiciyi ekranda tutmayı başaran ve büyük keyif veren bir yapım.

Aslı Enver de oyunculuğunu bu diziyle zirveye taşımış durumda. Payitaht Abdülhamid dizisi de Cuma akşamları için iyi bir alternatif. TRT 1 dizisi aldığı başarılı reytingler ile özellikle AB grubunda bayağı aktif ve zirveyi bile zorlayacak durumda.

atv’nin Emrah ve Burcu Kıratlı’nın başrolündeki Aşk ve Mavi dizisi de kendine has önemli bir izleyici kitlesi bulunuyor. Bu diziyi de Cuma günleri için yabana atmamak lazım.

Cuma akşamlarının zayıf halkası ise yaz ekranının şampiyonu Şevkat Yerimdar… Fox TV’ye yaz aylarında haftalarca birincilik getiren Şevkat Yerimdar ne yazık ki, son dönemde büyük düşüş yaşıyor.