Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Altuğ fit kalmayı nasıl başardığını açıkladı!

Pınar Altuğ fit kalmayı nasıl başardığını açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Çocuklar Duymasın dizisindeki Meltem karakteri ile akıllara yazıldı. Oyuncu, karantina döneminde başladığı sosyal medyada hayranları ile farklı konularda buluşma stratejisini sürdürüyor.

Kızı Su ile birlikte yemek tarifleri veren Pınar Altuğ, sosyal konularda da duyarlılık sergileyen paylaşımları ve söylemleri ile hayranlarına mesaj veriyor. Pınar Altuğ’un bu süreçte nasıl fit kaldığı da çok merak edildi.

Bir takipçisinin “Dietinizi kerak ediyoruz. Nasıl böyle fit kaldınız?” şeklinde sorusuna yanıt veren Pınar Altuğ, “Her şeyden az yiyip bol su içip her sabah 45 dakika bisiklet çeviriyorum” şeklinde yanıt verdi.

Kendisinin iradeli olmadığını ve zayıflamak için tek çaresinin ameliyat olduğunu belirten bir takipçisine de yanıt veren ünlü oyuncu şu mesajı ile dikkat çekti:

“Ne kadar kolaya kaçıyorsunuz, demek ki gerçekten zayıflamak istemiyorsunuz. Ameliyat olmanızı tavsiye etmem, çünkü yine işe yaramayacaktır. Önce istemek lazım.”

Takipçileri ile karşılıklı mesajlaşan, zaman zaman rahatsız edici yorumlara sert yanıtlar da veren ünlü oyuncu, sosyal medyayı etkili kullanıyor.