Ana sayfa Dizi Haberleri Özcan Deniz, üst üste projelerle herkesi şaşırtacak!

Özcan Deniz, üst üste projelerle herkesi şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özcan Deniz’e karantina süreci çok olumlu yansıdı. Ünlü oyuncu Özcan Deniz, koronavinüs nedeniyle yaşanan karantina sürecinde üretkenlik noktasında dikkat çeken çalışmalar yaptı. İstanbullu Gelin dizisi ile son döneme damgasını vuran Özcan Deniz, geçen sezon final yapan sezonun ardından yeni dizi çalışmaları yaptı.

Kral isimli dizisinden vazgeçen Özcan Deniz, karantina sürecinde Senkron isimli bir dizi çalışması ile gündeme geldi. 6 bölümlük bu yapım, paralel dünyayı anlatıyor ve çok farklı bir iş. Dizinin hem yapımcısı hem de yönetmeni olan Özcan Deniz ile birlikte çalışan Cansel Elçin, ortaya iyi bir iş çıkardıklarını söyledi.

Seni Çok Bekledim isimli yeni bir dizi için çalışmalara başlayan Özcan Deniz, Skala Medya ile birlikte ilerliyor. Proje tasarımını ünlü oyuncunun yapmakta olduğu bu dizinin Star TV’de ekrana geleceği öğrenildi. Özcan Deniz, bu yeni projeyi de karantina sürecinde ortaya çıkarttı.

Karantina günlerinde evine kapandığını ama boş durmadığını belirten Özcan Deniz, geçtiğimiz gün instagram canlı yayınında hayranları ile buluştu.

Teknik ekip bu dizi için Özcan Deniz’in evinde çalışmalar yaptı, ancak ünlü oyuncu ekipten neredeyse kimse ile karşılaşmadıklarını belirterek, sağlık konusuna dikkat ettiklerini söyledi. Ünlü oyuncu bu yeni dönem ile ilgili ise şu düşüncesini aktardı:

“Böyle de bir dünya varmış, bununla da tanıştık. Evden de her şey olabiliyormuş. Galiba önümüzdeki dönemde bütün işleri böyle çevireceğiz. Öyle görünüyor. Hem işler hızlanacak, galiba biraz daha yaratıcı oluyor insan. İşe gitme, mesai saati kollama baskısı, ortadan kalktı.”