Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Altuğ’dan dizideki kıyafetlerini arayanlara mesaj var!

Pınar Altuğ’dan dizideki kıyafetlerini arayanlara mesaj var!

tarafından ker_def

Pınar Altuğ, 17 yıldır ekranda yer alma başarısı gösteren Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem karakteriyle Çarşamba akşamları hayranlarının evlerine konuk oluyor.

Kanal D ekranında yayınlanan dizinin 73. bölümü 20 Mart Çarşamba akşamı ekranda yerini aldı.

Pınar Altuğ ise giydiği kıyafetleri instagram hesabından paylaşarak tanıtım desteği verdi.

Dizide giydiği kıyafetler hakkında bilgi soran takipçilerine de yanıt vermiş olan Pınar Altuğ, bu şekilde para mı kazanıyor yoksa bir destek mi sağlıyor merak edilmekte.

İşte Pınar Altuğ’un instagram paylaşımı:

Bu aksamin kiyafetleri 1.gri kazak @kgbutik beyaz jean @mango botlar @aldoshoes_tr (dizide gorenler icin gri mont ) @toucheofficial 2.gri sweatshirt @rosessisters kirmizi tayt @yorstruly leoparli ayakkabilar @loieistanbul saatim @samsungturkiye mucevherlerim #SelmabyPinarAltug @cocuklarduymasinmint @metinbirinci

Pınar Altuğ'dan dizideki kıyafetlerini arayanlara mesaj var! 7

Çocuklar Duymasın 73. bölümde neler yaşandı?

Çocuklar Duymasın 73. Bölümde, Haluk ve Meltem’in boşanma kararının arkasından sürpriz bir isim çıkıyor ve her şey alt üst oluyor! Tutku ve Gece birlik olup, Meltem ve Haluk’u ayırmayı başarabilecek mi?

Çocuklar Duymasın 20 Mart Çarşamba yayınlanan son bölümde, Meltem ve Haluk’un boşanma kararı herkeste şok etkisi yaratırken, bu arada beklenmedik gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor.

Meltem ve Haluk’un boşanma kararı kısa sürede duyuluyor. Bu durum onların hiç hesaba katmadığı bir şeye sebep oluyor. Zeynep’i evlat edinen ikili, eğer bu boşanma gerçekleşirse onu kaybetme riskine giriyor. Bunu öğrenen Haluk ve Meltem boşanma işini bir kaç ay daha ertelemek zorunda kalıyor.

Öte yandan uzun bir süre önce Meltem ve Haluk’un hayatını zehir eden ve kötü bir şekilde ayrılan Tutku, geri dönüyor… Tutku’nun dönüşü bu defa daha tehlikeli bir duruma yol açıyor. Tutku ve Gece arasında neler oluyor? Gece’yi tehdit eden Tutku mu? Tutku, hain planlarına kaldığı yerden devam edecek mi? Onu karşılarında gören Haluk ve Meltem ne yapacak? Boşanma haberi, Tutku’yu yeniden harekete geçirecek mi?

Çocuklar Duymasın dizisinin 73. bölümünün özetini videodan izleyebilirsiniz.