Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Altuğ’un istediğini kim istemez?! Hayaller Paris, gerçekler İstanbul…

Pınar Altuğ’un istediğini kim istemez?! Hayaller Paris, gerçekler İstanbul…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun yıllar Çocuklar Duymasın dizisiyle ekranlara gelen Pınar Altuğ, dizinin final yapmasıyla birlikte bir süredir ekranlarda yok. Ancak oyuncu, sosyal medya hesabını etkin kullanan bir isim olarak takipçilerinin ve hayranlarının ilgiyle izlediği bir isim olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde eşi Yağmur Atacan ve kızı Su Atacan ile tatilde olan Pınar Altuğ’un yeni bir dizide rol alacağı öğrenilmişti. Oyuncunun 9 sezon boyunca ‘Meltem’ karakteriyle oynadığı Çocuklar Duymasın’ın ardından yeni bir yapımda yer alması takipçilerini de heyecanlandıracak bir haber aslında.

Gerçi oyuncu 2004’te Omuz Omuza, 2005 yılında Davetsiz Misafir ve 2009 yılında Aile Reisi gibi dizilerde de rol almıştı ama izleyici onu Meltem karakteriyle özdeşleştirdi. Geçtiğimiz günlerde birlikte rol aldığı Tamer Karadağlı’nın Çocuklar Duymasın’ın yeniden çekilmesi halinde rol almayacağını söylemesi dikkat çekmişti.

Bu kez de Pınar Altuğ’un yeni bir dizide oynaması gündemde. İlk instagram dizisi olarak ortaya çıkan Altınkod 5.2.0’da rol alan Pınar Altuğ, 24 Ağustos Pazartesi akşamı saat 21.00’de hayranları ile yeni dizisinde buluşacak.
Deniz Akel’in sahibi olduğu projede; Pınar Altuğ, Emel Müftüoğlu, Ebru Akel, Berke Üzrek, Fatih Ürek ve Murat Sönmez gibi isimler rol alıyor.

Bu gelişmeler takipçilerini sevindirirken oyuncunun son yaptığı sosyal medya paylaşımı da takipçilerine ‘Ahh ahh’ çektirecek nitelikteydi adeta! Pınar Altuğ, 2017 yılında gittiği Phuket adasında çekilen bir fotoğrafını paylaşıp, pandemi sürecinde özledikleri arasında olduğunu ifade etti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid 19 nedeniyle insanların yapmayı özledikleri şeyler arasında seyahat etmek de yer alıyor. Pek çok insanın hayali Phuket olmasa da farklı ülkelere seyahatler uzun bir süre daha yapılamayacak gibi görünüyor. Dolayısıyla Pınar Altuğ da benzer duygularda olanların iç sesi olmuş bu paylaşımıyla…

Şu pandemi bitse de yine seyahatlere gidebilsek #tbt #Phuket #2017

Pınar Altuğ'un istediğini kim istemez?! Hayaller Paris, gerçekler İstanbul... 7