Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz çocukların eğitimi için elini konuşturdu!

Pınar Deniz çocukların eğitimi için elini konuşturdu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, geçen sezon Vatanım Sensin dizisindeki Yıldız karakteri ile gönülleri fethetmişti.

Televizyon Gazetesi Detay –  Başarılı oyuncu iyi bir çıkış yaptıktan sonra bu sezona Bir Deli Rüzgar dizisinde başrol olarak başlamıştı. Ancak dizinin reytinglerde başarılı olamaması ve erken final yapması Pınar Deniz’in canını bir hayli sıkmıştı.

Ünlü oyuncunun hayranları yeni projeler bekliyor. Bu arada Pınar Deniz de sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta elektronik atıkların geri dönüşü için tanıtımlara katılan Pınar Deniz, şimdi de çocukların eğitim hayatı için düzenlenen kampanyaya katıldı.

Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağışlanmak üzere 9 kadın oyuncunun emeğiyle oluşturulan eserlerden birisini boyayan isim de Pınar Deniz oldu. Daha önce Ceyda Ateş de bu projeye katıldığını instagram hesabından duyurmuştu.

İşte Pınar Deniz’in paylaşımı:

Büyük keyif?
#Repost @eliftutka with @get_repost
・・・
Benim dahi sabırsızlıkla görmeyi beklediğim eserlerden elde edilecek gelir çocukların eğitimine destek olmak için @tegv ‘ e bağışlanacak. Bu enstelasyonun bir parçasına ruhunu katan değerli dostum @pinarrdenizzz ‘ in ellerinden. ??☀️❤️

Pınar Deniz çocukların eğitimi için elini konuşturdu! 7

PINAR DENİZ KİMDİR?

Sevilen oyuncu Pınar Deniz, 10 Kasım 1994 tarihinde İstanbul’ da dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu başarısı ve güzelliği ile dikkatleri üzerine toplamaktadır. Pınar Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. Çocukluğundan beri oyuncu olma hayalleri kuran Pınar Deniz, oyunculuk eğitimi de almıştır. İlk oyunculuk deneyimi olan ve 2014 yılında yayınlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırmıştır. Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır. İzlenme rekorları kıran bir dizi olan Vatanım Sensin adlı dizide gözü yükseklerde olan Yıldız karakterini canlandırmıştır. Bir Deli Rüzgar dizisinde kısa bir macera yaşamıştır.