Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’in anneannesi koronavirüs şüphesiyle gözlem altında! O da risk altında

Pınar Deniz’in anneannesi koronavirüs şüphesiyle gözlem altında! O da risk altında

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Vatanım Sensin dizisinde Yıldız karakteri ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Pınar Deniz, daha sonra Bir Deli Rüzgar dizisinde başrolde yer almıştı. Oyuncu en son da Aşk 101 dizisinde rol aldı. Özcan Deniz’in Kral dizisi ile anlaşan oyuncu daha sonra projenin yeni sezona kalması nedeniyle de sözleşmesini feshetmişti. Oyuncu, bugün instagram hesabından yaptığı paylaşım ile dikkatleri çekti.

Pınar Deniz, anneannesinin koronavirüs şüphesi ile gözlem altında olduğunu belirtti ve maskesini giyip hastaneye gitti. Oyuncu yaptığı açıklamada kendisinin de karantina altına alınabileceğini belirtti ve herkese evlerinde kalmaları tavsiyesinde bulundu.

Pınar Deniz şöyle konuştu: “Anneannemin nefes darlığı için hastaneye geldim ve korona yüzünden şu an. Onu gözlem altına aldılar. Hepimizi gözlem altına almaları gerekiyormuş. Fakat biz şu an belirti göstermediğimiz için zaten evde kendimi koruyordum, hiç dışarıya çıkmıyordum. Yine şu an eve gidiyorum. Fakat onda pozitif çıkar ise hepimizi karantina almak zorundalar.”

Ünlü oyuncu tüm takipçilerini evlerinden çıkmamaları konusunda uyardı. Gözlem odasında sadece 10 dakika durduğunu anlatan oyuncu, “Üzerinize kapıyı kapatıyorlar. Panik atak geçirecekmişsiniz gibi hissediyorsunuz. O yüzden lütfen evden çıkmayın. Ben hasta olanları düşünemiyorum. Kendinizi düşünmüyor iseniz başkalarını düşünün” dedi.

Pınar Deniz, daha sonra yeni paylaşım yaparak arayan soran herkese teşekkür etti. Ayırca annesi, teyzesi ve anneannesinde belirtiler olduğu için gözlem altında olduklarını anlattı. Oyuncu bu gelişme nedeniyle sinirlerinin de çok bozulduğunu ve sevdiklerini başına bir şey geleceği korkusunu yaşadığını ifade etti.

Pınar Deniz'in anneannesi koronavirüs şüphesiyle gözlem altında! O da risk altında 7