Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Projeye başlayan Onur Tuna ve Tuvana Türkay muhtemel bir aşk iddiasını böyle bitirdi!

Projeye başlayan Onur Tuna ve Tuvana Türkay muhtemel bir aşk iddiasını böyle bitirdi!

tarafından ker_def

Onur Tuna ve Tuvana Türkay’ın birlikte büyük sürprizi ne?

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Alihan karakterine hayat veren Onur Tuna ile güzel oyuncu Tuvana Türkay, birlikte bir projeye adım atacaklar.

Yapımcı ile yemek yediklerini belirten Onur Tuna, detay vermek istemediği ve sürpriz bir proje olduğundan bahsetti.

Uçankuş TV’de yer alan habere göre iki ünlü oyuncu da henüz proje tam olarak netleşmediği için bilgi veremedi.

Basın mensuplarının film projesi olduğunu bildiğini ifade etmesi ve nasıl bulduklarını söylemesi üzerine Onur Tuna, “Biz okuduk ve beğendik” diye konuştu.

Türkay, “Şu anda hazırlık aşamasındayız” diyerek bilgi vermek istemedi. Onur Tuna da çekim aşamasına geçildiğinde gerekli bilgilerin verileceğini söylemekle yetindi.

Tuvana Türkay, Mayıs’ın 15’inde çekimlere başlayacaklarını belirtti.Türkay, projeyi 6 ay önceden bildiğini bu sezon televizyona iş yapmak istemediğini belirtti.

Yasak Elma dizisinde de rol alan Onur Tuna, iki projede yer almanın zor olup olmayacağı sorusuna, “Onu bir şekilde uyduracağız.İşimizi yapıyoruz. İcracıyız en iyi şekilde. En iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Onur Tuna ve Tuvana Türkay, uzun yıllardır arkadaş olduklarını ve aynı projede olmaktan da çok mutlu olacaklarını belirttiler. İki ünlü isim, herhangi bir aşk haberi çıkmasına bu sözlerle de engel olmuş oldu.