Ana sayfa Dizi Haberleri Puhu Tv’nin zaman sıkıntısı, yeni dizisi Şahsiyeti de etkiledi!

Puhu Tv’nin zaman sıkıntısı, yeni dizisi Şahsiyeti de etkiledi!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Puhu Tv’nin merakla beklenen yeni dizisi Şahsiyet’in 4-5-6. bölüm fragmanı izleyenleri çok heyecanlandırdı.

Yönetmenliğini Onur Saylak’ın yaptığı dizinin senaristliğini Hakan Günday, yapımcılığını ise Ay Yapım üstleniyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Cansu Dere, Haluk Bilginer, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili, İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Recep Usta, Rabia Soytürk ve Ayhan Kavas yer alıyor.

Dizi, 65 yaşındaki adli katip memurluğundan emekli olan Agah ile Cinayet Büro Amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra’nın kesişen yollarını konu alıyor.

17 Mart Cumartesi günü yayınlanmaya başlayan dizi, üç bölüm olarak yüklenmiş ve çok beğenilmişti. O tarihten beri yeni bölümler için heyecanla bekleyen izleyenler nihayet fragmana kavuştu.

Önceki internet dizisi Fi’nin de özellikle 2. sezonunda yeni bölüm sıkıntısı yaşayan Puhu Tv izleyenleri yine bu durumdan şikayet etti.

ŞAHSİYET DİZİSİYLE İLGİLİ TÜM VİDEOLAR, BÖLÜMLER, SAHNELER İÇİN TIKLA…

İzleyiciler bu durum için; “Ben ne izlediğimi unuttum resmen!”, “1 aydır bu fragmanı bekliyoruz!”, “Fragman bile geç geliyor!”, “Puhu Tv ne olur artık çıkarttığın dizileri unutma, üç bölümü verip kenara çekiliyorsun!”, “Bu kadar ara vermeyin!”, “Yalnız sonraki bölümleri yayınlamakta çok gecikiyorsunuz, bir önceki bölümlerin etkisi kalmıyor!”, “Dizinin tek kusuru bölümlerin ve fragmanların geç yayınlanması!” gibi yorumlar yaptılar.

İlk üç bölümü çok beğenilen dizinin, yayınlanacak olan üç bölümü nasıl tepki alacak merakla bekleniyor…

İşte Şahsiyet 4-5-6. bölüm fragmanları: