Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde Zümrüdüanka zorda! İyi Günde Kötü Günde hayal kırıklığı!

Reytinglerde Zümrüdüanka zorda! İyi Günde Kötü Günde hayal kırıklığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları reyting rekabetinde dizilerin elde ettiği sonuçların kimseyi tatmin etmediğini söylersek yanlış olmaz… Kuzey Yıldızı, Show TV’de izleyicileri total grubunda yakalıyor, ancak AB grubu sonuçları felaket… Yine de Cumartesi akşamlarının en güçlü dizisi olduğunu söyleyebiliriz.

Fox TV’nin Zümrüdüanka dizisi ilk sezon senaryosunun kısırlaşmaya başladığı eleştirileri aldıktan sonra, ikinci sezona İsmail Hacıoğlu ve Gökçe Eyüboğlu’nu hikayeye katarak başladı. Büyük değişim yaşayan dizinin izleyicileri hala alışamadı ve reytingler de istenilen seviyede değil. 2,3 – 3, 7 aralığında reyting oranlarının, dizideki radikal değişikliklere bir tepki olduğu da söyleyebiliriz.

Yaz ekranının en ayağı yere basan dizisi Çatı Katı Aşk, çok keyifli bölümlerle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Ancak bir türlü de hak ettiği ilgiyi göremedi. Diziye en başta ısınamayan izleyicilerin artık geri dönüp de yapımı yukarıya taşıması çok zor. 2,2 -2,5 aralığına sıkşan reytingler Kanal D dizisi için hiç de adil bir sonuç değil.

Reytinglerde Zümrüdüanka zorda! İyi Günde Kötü Günde hayal kırıklığı! 8

İyi Günde Kötü Günde dizisi ise ilk başlarda ilgi görür gibi oldu ama izleyiclierin Star TV’nin yeni romantik komedisine o kadar da tutuklu kalmadıkları daha ikinci bölümden ortaya çıktı. Elçin Sangu hayranlarının taşıdığı dizide Ozan Dolunay da performansı ile göz dolduruyor. Ancak 2,5 – 3,4 arasında bulunan reyting oranlarının beklentilerin altında sonuçlar olduğu da net.

TRT1’de yayınlanan Kalk Gidelim dizisi ise 3 sezondur ekranda ve hayranları her hafta eğlenceli bölümleriyle diziyi sımsıkı tutuyor. Tabii ki reyting oranları düşük ama TRT1’de olmanın avantajını yaşıyor.

İşte 19 Eylül Cumartesi akşamının ilk 10 program listesi: