Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisinde bir garip durum, hem çok iyi hem çok kötü!

Kuzey Yıldızı dizisinde bir garip durum, hem çok iyi hem çok kötü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden Kuzey Yıldızı, ikinci sezonuyla yoluna devam ediyor. 32 bölümü yayınlanan dizinin başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci bulunuyor. Dizinin totalde durumu çok iyi ama AB grubunda adeta yerlerde sürünüyor.

Reyting sonuçları geldi Kuzey Yıldızı için bir iyi bir de kötü sonuç var… MasterChef Türkiye’nin ardından totalde ikinci sırada yer alan Kuzey Yıldızı, 5.22 rating ve yüzde 15.28 izlenme payı elde etti. Dizinin total kategorisinde çok iyi olduğunu anlatan bu reytingler oludkça sevindirici.

Ancak Kuzey Yıldızı dizisinin AB grubu reytingleri oldukça düşük. AB’de yüzde 1.95 rating ve 6.01 izlenme payı elde ederek 9. sıradan listeye giren Kuzey Yıldızı adına bu çok kötü bir tablo… Geçen sezona göre de AB grubunda ciddi bir düşüş olduğu görülüyor.

ABC1 grubunda ise yüzde 3.72 rating ve yüzde 10.20 izlenme payı elde eden Show TV’nin dizisi, 3. sırada kendisine yer buldu.

Kuzey Yıldızı dizisinin totaldeki müthiş başarısını kutlamak lazım. Ancak AB grubundaki bu ciddi düşük rakamların da pek de iyi olmadığını söylemek gerekiyor.

İşte 19 Eylül Cumartesi reytinglerde ilk 10 program listesi…

Kuzey Yıldızı dizisinde bir garip durum, hem çok iyi hem çok kötü! 7