Ana sayfa Dizi Haberleri Reyyan karakterini biz çok abartıyoruz, Ebru Şahin daha gerçekçi!

Reyyan karakterini biz çok abartıyoruz, Ebru Şahin daha gerçekçi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde Reyyan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ebru Şahin, bir anda parlamıştı.

Hayran kitlesini kısa sürede katlayan, daha önceki rollerinde görmediği ilgiyi gören, sadece ülkemizde değil yurt dışında da bir anda ünlenen Ebru Şahin , diziden sonra hayatındaki değişim hakkında konuştu.

Şahin, “Aslında gerçekliğimi hiç kaybetmedim. Bir de Mardin’de yoğun bir şekilde çalışıyoruz. O büyüye çok kapılmamız mümkün olmuyor. Normal bir iş yapıyoruz aslında ve tek farkı izleyenlere hitap etmek. Onun dışında hiç bir şey değişmedi hayatımda” yanıtını verdi.

Ebru Şahin, gayet mantıklı ve aklı başında ifadesiyle dikkat çekerken, rolünün bu kadar abartılmasının da kendisi dışında gelişen bir durum olduğunu anlatıyor.

Hayranları durumu çok fazla abartabilir ama çalışmaktan Reyyan karakterinin popülaritesini yaşamaya Ebru Şahin’in pek de vakti olamıyor.

Hayran kitlesinin kısa sürede yükselmesi ve yoğun bir kitleye hitap etmesini acaba oyuncu nasıl karşılıyor?

Ebru Şahin, “Güzel bir kitle oluştu gerçekten. Tutkulu bir kitle hem yurt dışında hem yurt içinde. Tabii ki mutlu ediyor bizleri. Umarım bu kitle hep devam eder” diyerek yine aklı başında ifadelerde bulundu.