Ana sayfa Dizi Haberleri Reyyan, Miran’ın eline silahı tutuşturuyor! Hercai yeni bölümde nefesler tutulacak!

Reyyan, Miran’ın eline silahı tutuşturuyor! Hercai yeni bölümde nefesler tutulacak!

tarafından zk zk

atv’nin Cuma akşamlarına damgasını vuran dizisi Hercai’nin 9. bölümünde, sürpriz gelişmeler yaşanacak.

Televizyongazetesi/Detay – Yeni bölüm tanıtımında Reyyan’ın uyuduğu bir sırada onun saçlarını okşayan, yanına uzanıp onu alnından öpen Miran’ın çaresiz halleri, ekran başındakileri de hüzünlendirecek.

Reyyan, olayların içinden nasıl çıkacağını bilemezken, bir yandan da Miran’a duyduğu hisler onu zorlayacak.

Yeni bölüm tanıtımında Reyyan’ın ağzı yüzü kan içinde konaktan çıktığı ve elinde bir silah olduğu sahne ise dikkat çekiyor.

Reyyan, Miran'ın eline silahı tutuşturuyor! Hercai yeni bölümde nefesler tutulacak! 7

Artık yaşanan olayları kaldıramayan Reyyan, Miran’ın iş yerine giderek eline tabancayı tutuşturup “Al vur, çek tetiği vur” diyerek bağırmaya başlıyor.

Miran’ın ona sarılıp “Reyyan yoksa, Miran yok” sözleri, Reyyan’ın kalbini yumuşatacak mı?

Hercai dizisi yine heyecanlı ve izleyenleri ekrana kilitleyecek bir bölümle geliyor.

İşte 9. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Reyyan’ı kurtarmak için her yolu deneyen Miran Aslanbey, Reyyan’ın “burada olan burada kalacak” sözüyle yıkılır! Reyyan’ın, Azat’tan gelen evlilik teklifini kabul etmesiyle iki konakta da işler iyice karışıyor! Bir yanda oğullarını Reyyan’la evlendirmek istemeyen Handan ve Cihan Şadoğlu, diğer tarafta ise her geçen gün Miran’ı elinden kaybeden Azize Aslanbey! Tüm bu karmaşa içinde Miran’ın yolu küçük Gül ile kesişiyor.

Şadoğlu Konağı’nda da yine gergin anlar var! Bir yanda dedesi Nasuh Şadoğlu’na karşı duran Azad, diğer yanda ortalığı karıştırmak için yine oyunlar peşindeki Yaren! Ve intikam almak için büyüyen Miran, kalbiyle aklı arasında gidip gelirken, silahını neden Reyyan’ın babasına, Hazar Şadoğlu’na çeviriyor?