Ana sayfa Sosyal Medya Rıza Kocaoğlu’ndan Çukur dizisi hayranlarına veda mesajı

Rıza Kocaoğlu’ndan Çukur dizisi hayranlarına veda mesajı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de 2. sezon 34. bölümüyle sezon finali yapan Çukur dizisinde, izleyenleri sevindiren bir gelişme yaşandı. Dizide, Yücel’in kurduğu tuzakla öldüğü sanılan Aliço ortaya çıktı. Aliço’nun onu takip edenler tarafından kurtarıldığı öğrenilirken, götürüldüğü evdeki durumu dikkat çekti. Takım elbise giyen Aliço’nun, ekmek parçalarıyla Çukur’un işaretini çizmesi, dizinin final sahnesi oldu.

Aliço’nun ölmemiş olması izleyicileri bir hayli mutlu etti. Aliço karakterine hayat veren Rıza Kocaoğlu ise 2. sezon finalinin ardından instagram hesabından veda paylaşımında bulundu.

Yaz arasında izleyicilere veda eden Çukur dizisi gelecek sezon 3. sezonuyla birlikte izleyicilerin karşısında olacak.

Kocaoğlu, şarkı söylediği anın fotoğrafını paylaştı ve şu mesajı yazdı:

Bir sezon daha geride kaldı,muhteşem ekibimize ve seyircimize çok teşekkür ❤️? #Çukur #çukurdaumutvar

Rıza Kocaoğlu'ndan Çukur dizisi hayranlarına veda mesajı 7

GALA GECESİNDE DİKKAT ÇEKEN ANLAR

Pazartesi akşamları adını zirveye yazdıran Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Çukur’un ikinci sezon finali görkemli bir gala gecesiyle gerçekleştirildi. Dün akşam İstanbul Lütfi Kırdar’da “Çukur’da Umut Var” sloganıyla düzenlenen İkinci Sezon Finali Gala Gecesi’nde binlerce kişi final bölümünü tüm Çukur ekibi ile birlikte izledi. ‘Çukur’ oyuncularının ve pek çok müzisyenin, dizinin dillere dolanan şarkılarını söyledikleri konserle başlayan gecede elde edilen gelirler, Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışlandı.

ÇUKURSPOR COŞKUSU!

Gecede Aras Bulut İynemli, Cem Uslu, Kadir Çermik, Kubilay Aka, Mustafa Kırantepe, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu, Uğur Yıldıran, dizinin senaristi Gökhan Horzum ve dizinin bestecisi Toygar Işıklı’dan oluşan Çukurspor’un sahneye çıktığı dakikalarda ise salondan çığlıklar ve alkışlar yükseldi. Sözlerini Cem Uslu’nun yazdığı, müziği ise Toygar Işıklı’ya ait olan ‘Nere Gitsen Çukur Orda’ şarkısı ilk kez gala gecesinde seslendirildi. İzleyicilerin şimdiden şarkıya eşlik ettiği anlarda Çukurspor’un sahnedeki enerjisi, İstanbul Lütfi Kırdar’da stat atmosferi yarattı.