Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Rojda Demirer kendisi için 2019 yılının özetini tek fotoğraf ile anlattı!

Rojda Demirer kendisi için 2019 yılının özetini tek fotoğraf ile anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Rojda Demirer, 2020 yılına mutlu giriyor. Özel hayatında aşkı bulan ve voleybolcu Ulaş Kıyak ile bir süredir aşkın doruklarında yaşayan Rojda Demirer, mutluluğunu her fırsatta sergiliyor.

Geçtiğimiz sezon Çarpışma dizisinde Belma karakterine hayat veren ünlü oyuncu, yeni sezon için şimdilik bir projede yer almıyor. Demirer için 2019’u anlamlı kılan şey aşkı oldu.

Instagram hesabından da paylaşımda bulunan oyuncu, 2019 yılının kendisi için özetini aşağıdaki fotoğraf olduğunu belirtti ve şu mesajıyla dikkatleri çekti:

2019 umun özeti bu foto ❤️sıcacık sevgi dolu yeni başlangıçlarla dolu bir yıl oldu benim için ????tam yarısında dahil oldun hayatıma 1 temmuz 2019 hayatımın en anlamlı günü oldu @ulaskiyak ???? hayatımın akışının fazlasıyla değiştiği hiç çıkmasını istemediğim başlangıçların yanı sıra, aslında hayatıma benim akışıma ve ruhuma ait olmayan bitişlerin olduğu bir yıldı da aynı zamanda ???? ama genel hatlarıyla sevdim seni 2019 ????hissediyorum 2020 çok daha güzel şeylere gebe ????????herkese iyi seneler ????????

Rojda Demirer kendisi için 2019 yılının özetini tek fotoğraf ile anlattı! 7