Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Annesi, Serenay Sarıkaya’nın başına kaktı, sonunda isteği gerçek oldu!

Annesi, Serenay Sarıkaya’nın başına kaktı, sonunda isteği gerçek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yılbaşı akşamı O Ses Türkiye’ye katılan isimlerden birisi de Serenay Sarıkaya idi… Alice müzikalinde söylediği şarkılarla sahnede beğeniyle izlenen oyuncu, bu sefer de ekranda aynı performansı sergiledi.

Sarıkaya, O Ses Türkiye’ye çağrılmasına rağmen daha önce yer almamıştı. Ünlü oyuncu, siyah elbisesi ve zarafeti ile programda iddiasını sergiledi.

Oyuncu, O Ses Türkiye’ye katılmasını annesinin çok istediğini söyledi ve “Ne zaman çıkıyorsun, neden çıkmıyorsun, diye söyleniyordu. Bu şarkıyı annem için söylüyorum. Annem merakla bekliyor” diye konuştu.

Sarıkaya, ilk şarkısını seslendirdikten sonra stüdyodan gelen istek üzerine bu sefer de İsyan isimli şarkıyı okudu.Büyük beğeni toplayan oyuncu, sesiyle ve güzelliği ile ekran başındakileri büyüledi.

Annesi, Serenay Sarıkaya'nın başına kaktı, sonunda isteği gerçek oldu! 7

Acun Ilıcalı da Alice müzikaline gittiğini ve çok etkilendiğini anlattı. Ilıcalı, yabancı misafirlerinin de olduğunu onların da çok şaşırdığı ve “Dünya standartlarında bir şov, gönül rahatlığı ile söylüyorum gidenler pişman olmaz” diye konuştu.