Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir kendini Elf’lere benzettiği videosuyla sosyal medyayı salladı!

Demet Özdemir kendini Elf’lere benzettiği videosuyla sosyal medyayı salladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Demet Özdemir, instagramı kullanmayı çok seviyor. Oyuncu, sette elinden düşürmediği telefonuyla çektiği videoları, fotoğrafları sıklıkla paylaşarak hayranlarını da mutlu ediyor. Oyuncunun kamera arkasından yaptığı paylaşımlar, esprili videolar, takipçilerinin ilgiyle izlediği ve sosyal medyanın gündemine de getirdiği içeriklere dönüşüyor.

Demet Özdemir, genç kuşağın sevilen ve başarılı oyuncularından birisi. Her yaptığı, her giydiği hayranları, takipçileri tarafından dikkatle izleniyor, sosyal medyadan konuşuluyor.

Özdemir’in instagram’ı sevmesi ve sürekli paylaşımlar yapması da gündemde kalmasını sağlıyor. Hem rol aldığı tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle hem de yaptığı paylaşımlarla sürekli ilgi üzerinde.

Hayranlarını mutlu eden bir paylaşıma daha imza attı oyuncu. Instagram’da kullandığı filtre ile kendisini mitolojik bir karakter olan Elf’lere benzetti. Oyuncunun bu şekildeki hali, hayranlarının büyük beğenisini kazanırken, fanlar sosyal medyada bu görüntüleri paylaşmaya başladılar.

Demet Özdemir kendini Elf'lere benzettiği videosuyla sosyal medyayı salladı! 8

“Günaydın, kulaklarımın tavrı belli” notuyla yukarıdaki paylaşımı yapan oyuncu, daha sonra kısa bir video çekerek setteki küçük bir ekran hilesini de takipçileriyle paylaştı.

İşte o video:

“Elf nedir? Cermen mitolojisi′nde ve folklorunda yer alan doğaüstü varlık türüdür. Elfler İskandinav, Anglo Sakson ve Cermen kültür kollarına ayrılan kuzey kültürünün çok popüler bir halk inanışı figürüdür.”

Demet Özdemir kendini Elf'lere benzettiği videosuyla sosyal medyayı salladı! 9