Ana sayfa Dizi Haberleri Şahika ölmedi ama yine yaptı yapacağını, Yasak Elma yine çıldırttı!

Şahika ölmedi ama yine yaptı yapacağını, Yasak Elma yine çıldırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma, dün akşam 97. bölümü ile ekrandaki yerini aldı… Dizide Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika karakterinin durumu çok merak ediliyordu. Fragmanlarda Şahika’nın öldüğüne yönelik söylenenler, birçok dizi hayranını rahatsız etmişti.

Nesrin Cavadzade’nin diziden ayrılmasını kabullenemediklerini belirten hayranlar, senaristlere ‘sakın böyle bir şey yapmayın’ diye uyarılarını zaten bölümden önce sosyal medya üzerinden göndermişlerdi. Elbette ki, böyle önemli bir karakterin ölmesi dizi adına çok kötü bir şey olurdu.

Şahika karakterinin Hasan Ali beye büyük bir tuzak kurduğu gecenin sonunda ortaya çıktı… Şahika’nın öldüğünü zannedenler ise son sahnede şaşkına döndü… Şahika geri döndü ve herkesi yine şaşırttı. Dizinin hayranları ise çevirdiği oyuna şapka çıkarttı.

Şahika, nabzını yavşalatacak ilaç içerek öldüğü süsünü vermişti ve Hasan Ali’nin de kuyusunu böylelikle kazdı… Yasak Elma hayranlarını hayrete düşüren bu hamle sonrasında dizinin ilerleyen bölümlerinin de çok heyecanlı geçeceği anlaşılmış oldu.

Şahika’nın geri dönüşü birçok dizi hayranını da çok mutlu etti. Bölüm boyunca oyuncuyu göremeyenler “Şimdiden özledim” diye yorumlar da yapmıştı. Şahika döndü ama Yasak Elma’da Hasan Ali için bundan sonrası karanlık görünüyor.