Ana sayfa TV Programları Samsun’da kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin’in annesi canlı yayına çıktı! Müge Anlı ile Tatlı Sert 13 Mayıs 2019

Samsun’da kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin’in annesi canlı yayına çıktı! Müge Anlı ile Tatlı Sert 13 Mayıs 2019

tarafından zk zk

atv’de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında, Samsun’da evinin önünden kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin ile ilgili gelişmeler ekrana getirildi.

Arazide yapılan çalışmalarda, Ecrin’den şu ana kadar bir haber alınamadı.

Ecrin’in annesi, Müge Anlı’nın programına konuk oldu. Anne Sevcan Hanım, kızını birisinin alıp götürdüğü görüşünde olduğunu anlattı.

“Artık köyde olduğunu düşünmüyorum. Gidebileceği yerler çok kısıtlı köyde o yaşta bir çocuğun” diye konuşan Sevcan Hanım’ın iddiaları dikkat çekti.

Arama çalışmalarında hiç bir ize rastlanmaması, Ecrin’in başına gelenler ile ilgili farklı ihtimalleri de gündeme getiriyor.

Anne Sevcan Hanım’ın açıklamalarını videodan izleyebilirsiniz…

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…