Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı 75. bölümde Bozok ve Haydar şehit mi olacak?

Savaşçı 75. bölümde Bozok ve Haydar şehit mi olacak?

tarafından ker_def

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer ve Bahadır Vatanoğlu’nun yer aldığı dizi “Savaşçı”, 18 Mayıs Pazar günü izleyicilerle 75. bölümüyle buluşacak.

Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte. Dizinin yeni bölümünde Bozok ve Haydar teröristlerin eline düşüyor. Yüzbaşı Bozok ve Yörük Haydar, teröristlerin elinde ve canları tehlikede. Kutalmış Paşa endişeli, Kopuz Albay’a emir veriyor. “Onları orada bırakamayız, şehit bile olsalar naaşlarını orada bırakacak değiliz. Hemen harekete geçin.” TİM ise harekete geçmek için hazırlık yapıyor. Kutalmış Paşa, Amerikan üniformalı komutana ağır konuşuyor. Videodan 75. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Savaşçı dizisi 75. bölümünde yaşanacakların detayı şöyle:

Melik amacına ulaşmış, Kağan ve Yörük Haydar’ı öldürmek için silahını doğrulturken Albay Kopuz askerlerinin en son irtibat kurduğu yeri tespit eder. Kılıç Timi’yle birlikte Turan Timi’ni Yüzbaşı Bahtiyar komutasında operasyona çıkarır. İki Tim Kağan’la Haydar Yüzbaşı’yı kurtarmak için acele etse de, büyük bir kumpasla karşı karşıya kalırlar.

Komutanlarının akibetini öğrenemeyen Kılıç Timi ve Turan Timi’nin dönüş yolunda beklenmedik bir şekilde karargahla irtibatlarının kesilmesi, olayları daha da içinden çıkılmaz bir noktaya getirir. Gerilim gittikçe yükselirken iki tim Melik’in onlar için hazırladığı tuzağa adım adım ilerlemektedir…

Oyuncular:

Yüzbaşı Kağan Bozok: Berk Oktay
Albay Halil İbrahim Kopuz: Murat Serezli
Yüzbaşı Haydar Bozkurt: Sarp Levendoğlu
Başçavuş Bayram Bayat: Burç Kümbetlioğlu
Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş: Uğur Biçer
Astsubay Üstçavuş Galip Aygün: Bahadır Vatanoğlu