Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisi 5. sezona bomba gibi başladı ama yeni bomba yeni bölüme saklandı!

Savaşçı dizisi 5. sezona bomba gibi başladı ama yeni bomba yeni bölüme saklandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin uzun süredir beklettiği Savaşçı dizisinde en son Tamer Karadağlı, sıkıntıyı gözler önüne süren instagram paylaşımı ile tepkisini ortaya koymuştu. Ocak ayından bu yana çekimleri devam eden, 5 bölümün tamamlandığı bilinen diziyi bir türlü ekrana getirmeyen Fox TV’ye bu hafta içinde tepkiler iyice yükselmişti.

Fox TV’nin Sen Çal Kapımı dizisini Haziran ayına erteleme kararı ve 10 Nisan Cumartesi için de Savaşçı’nın 100.bölümünü yayınlayacağını duyurması ise bu tepkilerin dinmesine ve heyecanın yükselmesine sebep oldu.

Savaşçı dizisinin yenilenen kadrosu ile 5. sezondan ilk bölümü dün akşam yayınlandı. Dizi hayranları hem yeni kadroyu hem de çekim kalitesini çok beğendiklerini belirten yorumlar yaptı.

Savaşçı dizisi 5. sezona bomba gibi başladı ama yeni bomba yeni bölüme saklandı! 40

Savaşçı dizisini çok özleyen hayranlar, muhteşem bir başlangıç yaptığına yönelik paylaşımlarda bulundu. Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli’nin hikayede daha güçlü şekilde bulundukları Savaşçı’dan Berk Oktay ile Gaye Turgut Evin ayrılmıştı.

Yeni gelen isimler ise dizinin daha da iddialı olmasını sağladı. Ediz Hun, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Serenay Aktaş ve Anıl Tetik’in kadroya dahil olması ile birlikte Savaşçı dizisi daha da çok göz önüne çıktı.

Savaşçı’nın dün yayınlanan 100. bölümü de sosyal medyada mesaj bırakan hayranlar tarafından çok beğenildi. “Efsane bir bölüm” diye yorum yapan hayranlar, Savaşçı’yı çok özlediklerini de dile getirdi.

Savaşçı dizisi 5. sezona bomba gibi başladı ama yeni bomba yeni bölüme saklandı! 41

17 Nisan Cumartesi günü dizinin 101. yeni bölümü yayınlanacak. Hem aksiyon dolu anlar sürecek hem de izleyiciler kaliteli sahnelerle karşılaşacak. Tamer Karadağlı’nın canlandırdığı Göktürk Albay’ın düşman saflarına geçtiğine yönelik görüntüler izleyicileri şaşkına çevirdi.

Bu işin içinde bir iş var diye düşünen Savaşçı hayranlarının heyecanı daha da arttı. Tamer Karadağlı’nın Çocuklar Duymasın dizisinden sonra yeniden ekranlara dönmesi hayranlarını çok mutlu etti.

İşte 101.bölüm fragmanı.