Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinde 4. sezon iyi başladı, ekibin keyfi yerinde!

Savaşçı dizisinde 4. sezon iyi başladı, ekibin keyfi yerinde!

tarafından ker_def

FOX ekranlarında yayınlanan “Savaşçı” dizisinin ekibi geçtiğimiz akşam düzenlenen davette bir araya gelerek hem yayınlanan 4. sezonun ilk bölümünü izledi, hem de dizinin başarısını kutladı.

Yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Osman Taşçı ve Safak Bal’ın oturduğu, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı “Savaşçı”nın davetine dizinin ekibi katıldı.

Başrol oyuncuları Berk Oktay ve Sarp Levendoğlu’nun yanı sıra Gaye Turgut Evin, Doğan Bayraktar, Ali Tarık Fındık, Sertan Erkaçan, Serhat Nalbantoğlu, Kenan Mahmudov, Ersin Olgaç, Nazan Diper, Ogeday Girişken, Gökçen Gökçebağ, Serkan Kuru, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Bahadır Buyruk, Yiğit Anıl Dinkçi, Melih Akdemir, Eylül Toros, Elit Andaç Çam, Belma Mamati, Zerrin Sümer, Alp Öyken, tüm yapım ekibi ve FOX yöneticileri davete katılım gösterdi.

Savaşçı dizisinde 4. sezon iyi başladı, ekibin keyfi yerinde! 8

“SAVAŞÇI” PAZAR GÜNÜNÜN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ OLDU!

“Savaşçı” dün akşam yayınlanan bölümüyle ABC1 hedef kitlede 6,27 reyting 15,22 share, TOTAL hedef kitlede 6,14 reyting ve 16,24 share, AB hedef kitlede 4,69 reyting ve 12,68 share alarak Pazar gününün en çok izlenen dizisi oldu.

Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden ünlü Kılıç Timi’nin hikâyesini anlatan “Savaşçı”nın yeni
bölümü için şimdiden nefesler tutuldu.

Savaşçı dizisinde 4. sezon iyi başladı, ekibin keyfi yerinde! 9