Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinde neler oluyor? Ekip, çekimleri durdurdu!

Savaşçı dizisinde neler oluyor? Ekip, çekimleri durdurdu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
Fox TV’de ekrana gelen Savaşçı dizisinin yeni bölümü heyecanla beklenirken gelen haber, dizinin sevenlerini üzdü.

Geçtiğimiz yıl da yaşanan ekibin ücretlerinin ödenmemesi sorununun yeniden devam ettiği ile ilgili iddialar ortada dolaşıyor.

Yeni sezon öncesinde 2 bölüm parasının ödenmesiyle çekimlere başlandığı haberleri gelmişti.

Kanaldan bugün yapılan basın açıklamasında yeni sezonla ilgili bilgi verilmiş ve çekimlerin son hız devam ettiği ifade edilmişti.

Ancak Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye bakılınca, dizinin setinde suların durulmadığı anlaşılıyor:

Verilen bilgiye göre, dizinin ekibi bölüm ödemelerini yine alamadı ve bu nedenle işi bir kez daha durdurma kararı aldı.

Neredeyse tüm dizilerin sezona girdiği bir dönemde Savaşçı’dan gelen bu haber, dizinin yeni sezon tarihini de geciktiriyor.

Hala yeni sezon ilk bölümü tarihi belli olmayan Savaşçı ile ilgili gelen bilgilerden sonra izleyiciler merak içinde yeni sezon tarihi bekliyor.

İşte bugün kanaldan gelen bilgi:

Başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Burç Kümbetlioğlu, Fırat Albayram, Uğur Biçer, Bahadır Vatanoğlu, Gaye Turgut Evin, Ali Tarık Fındık ve Doğan Bayraktar’ın paylaştığı, yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Doğan Ümit Karacan’nın, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği “Savaşçı” dizisinin çekimleri Eskişehir ve Ankara’da son hız devam ediyor.

Dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanlar olan, “Bordo Berelilerin” hikayesinin anlatıldığı “Savaşçı”, yakında üçüncü sezonuyla FOX ekranlarında tüm heyecanı ile yeniden izleyicisiyle buluşacak.

Savaşçı dizisinde neler oluyor? Ekip, çekimleri durdurdu! 7